TURISTIKU PODPORUJÍ
57 832 turistů a cestovatelů
90 750 výletů, turistických cílů, tras a cestopisů
882 544,- odměny za články

ivanforal

Ivan Foral

Příspěvky sleduje: 0 turistů
Počet příspěvků: 51
Počet přečtení příspěvků: 143 825
Aktivity na Turistika.cz
  • 736. v pořadí za příspěvky v ČR
  • 106. v pořadí za příspěvky ze zahraničí
zobrazit žebříčky aktivit
Příspěvky podrobně
Turistický deník

Nové příspěvky

Gastronomie na hladině
Gastronomie na hladině
Tipy na výlet
Naše putování za netradičními gastronomickými koncepty nás vzhledem k letní sezoně táhlo k vodě. Náhoda tomu chtěla, že právě v těchto dnech se Praha rozros…
více »
Zákazník je dnes náročnější
Zákazník je dnes náročnější
Tipy na výlet
Dejvická cukrárna na Vítězném náměstí,kterou od roku 1993 provozuje rodinná firma FISHR, s.r.o., patří dnes svou produkcí k největším podnikům tohoto typu v Praze. Mimo klasickou cukrářskou produkci j…
více »
Pokud chcete kvalitu,musíte do ní investovat
Pokud chcete kvalitu,musíte do ní investovat
Tipy na výlet
Šéfcukrář Martin Polanecký začínal s vlastním podnikáním v cukrářském oboru před devíti lety, jak se říká, na koleně. Přesto ho láska k řemeslu navzdory počátečním těžkostem neopustila a dnes provozuj…
více »
Tradice i prostředí zavazuje
Tradice i prostředí zavazuje
Tipy na výlet
Podzimní pošmourná neděle v centru Prahy, v okruhu Masarykova nádraží, Bílé Labutě a autobusového nádraží Florenc. Míst, kam zajít na rychlé občerstvení, najdete hodně, ale různé kvality. Zrovna se nám nechtělo pobíhat v dešti ulicemi s bagetou a PET lahví v ruce, ale na chvíli si někde sednout. Vynechali jsme McDonald a KFC v ulici Na Poříčí, thajskou restauraci Siam Orchid, pizzerii i čínské…
více »
Samoobslužné Presto nazývame:Reštaurácie prvého kontaktu
Samoobslužné Presto nazývame:Reštaurácie prvého kontaktu
Tipy na výlet
Mať noblesnú reštauráciu na dobrej adrese s uznávaným šéfkuchárom, trendovým fusion či exotickou Kuchyňou, no a s bohatými hosťami... takto by sa dalo zhrnúť zbožné želanie mnohých súčasných gastropodnikateľov. Ušiam Pavla Benčíka a jeho spoločníka Petra Štecku však príjemnejšie zneli iné plány... Aj keď vtedy pred šiestimi rokmi netu…
více »

Nejčtenější příspěvky

Duch prvorepublikové kavárny žije - Národní kavárna
Duch prvorepublikové kavárny žije - Národní kavárna
Tipy na výlet
Na přelomu 19. a 20. století byl na rohu ulice Karoliny Světlé a Národní třídy v Praze 1, „Café Imperiál“, kde sedával u okna kavárny hudební skladatel Antonín Dvořák a četl noviny... Ve dvacátých letech byl dům n…
více »
Exotická káva z Podještědí
Exotická káva z Podještědí
Tipy na výlet
V cyklu věnovanému průkopníkům v pražení exotických druhů kávy mne tentokrát cesta zavedla do malé obce Křižany, pod Ještědem. Málokdo by v tomto odlehlém koutě Jizerského podhůří čekal pražírnu kávy z tak exotických zemí, jako je Papua−Nová Guinea, Haity, Kuba, Venezuela…A přesto zde pan Karel Pejšek připravuje vzácné pochoutky pro opravdové kávové labužníky…
více »
Duch prvorepublikové kavárny žije - Café Imperial
Duch prvorepublikové kavárny žije - Café Imperial
Tipy na výlet
  Duch prvorepublikové kavárny žije   Café Imperial, velkolepá kavárna v Praze Na Poříčí, evokuje majestát hlavního města z počátku minulého století. Hotel i kavárn…
více »
Duch prvorepublikové kavárny žije - Café Louvre
Duch prvorepublikové kavárny žije - Café Louvre
Tipy na výlet
Chcete-li poznat klasickou kavárnu takovou, jakou ji mohli zažít naši dědové či otcové, pak zajděte na ranní kávu, snídani nebo pracovní schůzku spojenou s obědem či večeří do Café Louvre na pražské Národ…
více »
Maloval bary, kuchyně, personál. A maloval dobře.
Maloval bary, kuchyně, personál. A maloval dobře.
Tipy na výlet
Moje návštěva za gastronomií v ústředí společnosti PPF nebyla první. Když jsem se chtěl krátce po zahájení provozu seznámit s místním gastronomickým konceptem, zjistil jsem, že na tolik zajímavých podnětů jsem si vymezil málo prostoru.Setkání s panem Vratislavem Gregorem bylo totiž jedním z&nbs…
více »

zobrazit všechny příspěvky

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. další informace