TURISTIKU PODPORUJÍ
59 319 turistů a cestovatelů
94 278 výletů, turistických cílů, tras a cestopisů
1 002 423,- odměny za články

ChorvatskoLevne

Mamko Tatič

Miluju Chorvatsko, zemi tisíce ostrovů, sluníčka a bezvadné gastronomie

Příspěvky sleduje: 0 turistů
Počet příspěvků: 4
Průměrná známka příspěvků: 1,00
Počet přečtení příspěvků: 336 621

Příspěvky uživatele ChorvatskoLevne

Počet příspěvků: 4

Počasí Chorvatsko - léto - on-line 2011
Počasí Chorvatsko - léto - on-line 2011
Rady a tipy
V Chorvatsku jsou dvě klimatická pásma, ve vnitrozemí převládá mírné kontinentální počasí, v horských oblastech panuje počasí horské.V Jadranském přímoří Chorvatska je převážně středom…
více »
Jídlo, levné ubytování, ceny - Chorvatsko
Jídlo, levné ubytování, ceny - Chorvatsko
Rady a tipy
Vybírám několik základních věcí z hygieny a jídel a k nim i ceny v kunách a korunách, podle aktuálního kurzu - 1 kuna = 3,5 - 3,6 Kč.Ceny jídla v supermarketech - ChorvatskoChléb - 6,- kun - 22,-  KčMáslo (250g) - 10,- kun - 35,- KčŠunka (10dkg) - 4,- kuny - 14,- KčDětská přesnídávka - 8,- kun - 28,- KčVejce 10ks - 12,- kun - 42,- KčPizza - 30 kun - 106,- KčPrací prášek 2kg - 25 kun - 88,- KčCeny za sport, výletov…
více »
Praktické rady - cesta autem do Chorvatska 2015
Praktické rady - cesta autem do Chorvatska 2015
Rady a tipy
Z Prahy do Splitu máte dvě možné varianty překročení hranice s Rakouskem - směr Jihlava a Hatě nebo Brno a Mikulov, obě cesty mohou být v létě přetížené, ta přes Jihlavu méně. TIP: VSTUP CHORVATSKA DO EU, INFO, PASY, KONTROLY Obchvad přes Vídeň je dokončen, ale i tak, hlavn…
více »
Gastronomie - Chorvatsko
Gastronomie - Chorvatsko
Rady a tipy
Maso se ji v CHORVATsku tradičně jehněčí, telecí a hověcí, nejčasteji grilované. Specialitou je pak jehněčí nebo telecí maso pečené v železné poklici, která je umístěna do žhavého popela. Z jehněčího masa se na některých ostrovech dělá tradiční guláš s krátkými špagetami, sypaný …
více »

zpět na profil uživatele ChorvatskoLevne

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. další informace