Soutěž o 2 x vstupenku pro 2 osoby na rozšířenou prohlídku Muzea Jana Bechera a nově také do moderního výrobního zařízení v Bohaticích.

Soutěžit můžete od 14.3.2016 do 14.5.2016

Soutěž byla ukončena, už nejde hlasovat.

Dnešní Jan Becher Muzeum se nachází přímo na místě bývalé továrny na Steinberkách, odkud Becherovka od roku 1867 putovala do celého světa. Každoročně láká tisíce milovníků bylinného likéru, kteří podlehli kouzlu Becherovky a chtějí nahlédnout do její pestré, pozoruhodné a často pohnuté minulosti.Od dob svého zakladatele prošla budova nynějšího muzea postupně několika úpravami, výroba likéru modernizací. Původně skleněný rozvod likéru, který jednotlivá sklepení spojoval, kamenné klenby jejich stropů, prastaré sudy, skleněné křivky starých lahví i zažloutlý papír jejich etiket… to vše můžete spatřit i vy. Přijďte k nám. Kromě expozice historických exponátů spjatých s Becherovkou navštívíte během prohlídky některé z původních výrobních a sklepních prostor, zhlédnete unikátní film natočený pro Becherovku bratry Cabanovými a ochutnáte několik specialit z muzejního baru.

Prohlídka Muzea Jana Bechera s výkladem o historii a vývoji jedinečného likéru Becherovka. Návštěva původních sklepních a výrobních prostor, na závěr shlédnutí dokumentárního filmu a ochutnávka produktů. Nově také možnost navštívit továrnu, kde se bylinný likér vyrábí (rozšířená prohlídka).

O co soutěžíme?

Soutěž o 2 výherní poukazy pro 2 osoby na rozšířenou prohlídku: vstup do muzea Jana Bechera, transport do továrny, prohlídka továrny a areálu s výkladem, transport zpět do muzea, malý dárek. Délka prohlídky 2 hodiny. (hodnota jednoho poukazu pro 2 osoby 1.200,-Kč)

Soutěžní otázka:

Jak se nazývá legendární koktejl, který se poprvé objevil v roce 1967 v Montrealu na výstavě EXPO?

Nápovědu naleznete zde.



Aktuálně nejde hlasovat

Soutěž už skončila.

Podmínky soutěží na Turistika.cz naleznete zde.

Výsledky soutěže

Blahopřejeme výhercům: Jana Eisová, Ivana Kneislová!
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. další informace