Loading...

Venkovský statek SunJardin připravuje Zážitková odpoledne

Tipy a novinky

KOMŇA – Venkovský statek SunJardin v obci Komňa na Uherskohradišťsku rozšíří nabídku pro návštěvníky o doprovodné programy nazvané Zážitková odpoledne. První z nich se uskuteční v sobotu 15. května a bude věnováno scrapbookingu.

„Jde o cyklus nenáročných tvůrčích dílen pro zpestření sobotních odpolední. Budou se konat vždy v době od 14 do 17 hodin. Přijet může celá rodina – kdo se nebude chtít zapojit do tvůrčí dílny, může si odpočinout při vyjížďce na koni, procházce kouzelnou přírodou Bílých Karpat nebo relaxovat na statku,“ uvedla Petra Psotková ze statku SunJardin..

Scrapbooking si mohou zájemci na statku vyzkoušet již tuto sobotu. „Je to úžasný relax a zároveň metoda pro vytvoření netradičního archivu drobností pro radost, kterou zvládnou i děti. Návštěvníci se naučí vyrábět fotoalba, přáníčka a obrázky netradičním způsobem,“ zdůraznila Petra Psotková.

Jedno z dalších odpolední bude věnováno mj. léčivé síle kamenů nebo takzvané automatické kresbě, která je zaměřena na výtvarné vyjádření ve spojení s podvědomím.

Statek Sunjardin je pro turisty otevřen teprve krátce – vznikl v roce 2007 v prostorách bývalého zemědělského družstva. Nabízí vyjížďky na koních i výcvik pro začátečníky pod vedením zkušeného instruktora. Pro děti je atraktivní setkání se zdejšími domácími zvířaty, pro dospělé například ochutnávky domácí slivovice, marmelád a bylinkových čajů připravovaných za úplňku takzvanými bohyněmi (zkušenými léčitelkami a kořenářkami) z nedaleké Žitkové. Statek nabízí i ubytování v blízkém domku na samotě u menšího jezírka.

Programy na statku:

15.5. Scrapbooking

29. 5. – Léčivá síla kamenů

12. 6. – Automatická kresba

Kapacita tvůrčích dílen je omezená, je proto nutná předchozí rezervace: Petra Psotková, psotkova@zameknapajedla.cz, tel. 603 972 549, případně info@sunjardin.cz, p.Valášková

www.sunjardin.cz, www.turistickastaj.websnadno.eu

Poslední aktualizace: 10.5.2010
Venkovský statek SunJardin připravuje Zážitková odpoledne na mapě
hodnotit kvalitu příspěvku | nahlásit příspěvek redakci
Sdílet s přáteli
Byl jsem zde!
Zapamatovat
zavřít reklamu