Loading...

Rok v divočině

Tipy a novinky

Při cestování po celém světě během jednoho roku zjistíme, jak jsou roční období v různých částech světa jiná a jak se chovají různé živočišné druhy. Během období dešťů v Africe je vegetace pro tamní zvířata vskutku bujná - například opice Samango hodují na fíkovnících. Když začnou období sucha, nastane jiný příběh, vody je méně a začíná každodenní boj. V další části roku poklesne teplota na severním území mírně pod nulu, ale klima se změní, což znamená, že led se tvoří pomaleji než kdykoli předtím. I když jsou roční období tvrdší, příroda ve svém úsilí o přežití neustává.

Exkluzivní premiéra na Viasat Nature!
Pondělí, od 21. dubna do 19. května v 18:20 hod

  • Viasat Nature: Zábavný, vizuálně neobyčejný program, jehož pořady o zvířatech, přírodě a životě v divočině vyhrávají mnoho cen. Objevuje fascinující chování zvířat a úžasnou přírodu na celém světě.
  • Viasat Explorer: Zábavný dokumentární program vysílající převážně dokumenty faktu - zákulisí velkého fotbalu, rychlých automobilů, filmy o zázracích moderní vědy nebo třeba šokující dokumenty z kriminálního prostředí.
  • Viasat History: Zábavný dokumentární program, který svým divákům nabízí širokou škálu kvalitních historických dokumentů od doby prehistorické až po dobu moderní, ale také biografie, dobové dokumenty, filmy o pop kultuře a další.
Poslední aktualizace: 4.4.2014
Rok v divočině na mapě
hodnotit kvalitu příspěvku | nahlásit příspěvek redakci
Sdílet s přáteli
Byl jsem zde!
Zapamatovat
zavřít reklamu