Loading...

Husky CZ sponzoruje konkrétní turisty a cestovatele na Turistika.cz

Tipy a novinky

Outdoorová společnost Husky sponzoruje české turisty a cestovatele

Cestovatelský portál Turistika.cz, kde turisté a cestovatelé sdílejí své zkušenosti, získal pro rok 2010 silného partnera. Společnost Husky bude svými poukázkami na nákup odměňovat každý měsíc ty nejaktivnější přispěvatele.

„V loňském roce 2009 jsme Husky přesvědčili několika úspěšnými reklamními kampaněmi, že budeme seriozní partner pro dlouhodobou spolupráci“ říká Jiří Pilnáček, ředitel společnosti Turistika.cz, s.r.o. Každý měsíc mají stránky Turistika.cz více než 100.000 unikátních čtenářů a počet registrovaných se blíží 15 000. Z nich 1200 aktivně vkládá své výlety, cestopisy, praktické rady nebo popisuje zajímavá místa, která navštívili u nás v České republice nebo v zahraničí. Nově mezi přispěvatele patří i profesionální novináři, členové profesní organizace Czech Travel Press.

Pravidelní přispěvatelé stránek www.turistika.cz už společnost Husky CZ dobře znají a to díky unikátnímu systému odměňování, který na stránkách funguje. Autoři článků dostávají peníze z reklamy, která se u jejich příspěvků zobrazí. „Prakticky to je 10 haléřů za unikátní zobrazení článku. Celkem se nám už podařilo vyplatit mezi přispěvatele více než 150.000,- Kč a velké díky za to patří našim partnerům a inzerentům, mezi které patří i Husky“.

Společnost HUSKY CZ s.r.o., očekává od spolupráce zvýšení povědomí o své značce a zároveň i zvýšení prodeje. „Na Turistika.cz chodí přesně naše cílová skupina. Lidé, kteří tráví svůj čas aktivně a na svých výletech a cestách jim pomůže naše oblečení, batohy, stany a další doplňky. Něčí zkušenost je nenahraditelná informace a my jsme rádi, že můžeme odměňovat konkrétní lidi, kteří tyto informace na webu Turistika.cz sdílí“ doplňuje ke spolupráci marketingový ředitel Husky CZ Pavel Sibřina.

Poslední aktualizace: 4.2.2010
Husky CZ sponzoruje konkrétní turisty a cestovatele na Turistika.cz na mapě
Kvalita příspěvku:
hodnotit kvalitu příspěvku | nahlásit příspěvek redakci
Sdílet s přáteli
Byl jsem zde!
Zapamatovat
zavřít reklamu