TURISTIKU PODPORUJÍ
61 462 turistů a cestovatelů
109 073 výletů, turistických cílů, tras a cestopisů
1 361 979,- odměny za články

hEEy_SabOTagE

Barbora Kutová

Cestování miluji již od svých šesti let, kdy mně prarodiče poprvé vzali na dovolenou do Itálie. Od té doby jsem byla na…

Příspěvky sleduje: 0 turistů
Počet příspěvků: 40
Průměrná známka příspěvků: 1,06
Počet přečtení příspěvků: 109 290
Aktivity na Turistika.cz
  • 131. v pořadí za příspěvky ze zahraničí
zobrazit žebříčky aktivit
Příspěvky podrobně
Deník turisty

Nové příspěvky

Divna
Divna
Pláž
Divna je malá pláž na ostrově Pelješac. Je neobydlená.Populární je zejména díky průzračně modré vodě.
více »
Ploče
Ploče
Město
Město Ploče se nachází v údolí řeky Neretvy mezi rušnými křižovatkami.Z města lze vidět jezero Baćina, ústí Neretvy a mnoho hor Jaderského moře.Město má kolem 10 000 obyvatel a mnoho významných památek.
více »
Osijek
Osijek
Město
Osijek je město ve východní Chorvatsku. Nachází se na pravém břehu řeky Drávy.Je to největší město ve Slavonii a čtvrté největší město v Chorvatsku.Osijek je průmyslové, administrativní, právní a kulturní centrum.
více »
Seljalandsfoss
Seljalandsfoss
Vodopád
Seljalandsfoos (česky Vodopád prodané země) je jedním z nejznámějších vodopádů na Islandu. Leží nedaleko pobřeží na jihu ostrova.
více »
Punta Arenas
Punta Arenas
Město
Punta Arenas je nejvýznačnějším městem na pobřeží Magalhaesova průlivu a hlavním městem jedné z chilských provincií. Jedná se o 3. největší město Patagonie.Má cca 120 000 obyvatel.
více »

Nejčtenější příspěvky

Umag
Umag
Město
Umag je město na Západním pobřeží Istrie, pouhých 10 km od Slovinských hranic a Savudrije - nejzápadnějšího místa Chorvatska. Podle sčítání lidu z roku 2001 má Umag kolem 13 000 obyvatel.
více »
Crikvenica
Crikvenica
Město
Crikvenica leží na dosah pro návštěvníky ze střední Evropy. Nachází se na chorvatském pobřeží cca 35 km od Rijeky.Podle posledního sčítání lidu z roku 2001 má kole 11 300 obyvatel.
více »
Poreč
Poreč
Město
Poreč je město v Chorvatsku nacházející se na poloostrově Istria. Město je zachovalé ze starořímských dob.
více »
Senj
Senj
Město
Senj je historické přímořské město s přístavem, rozkládá se na severozápadě Licko-senjské župy v Chorvatsku. Většinu jeho obyvatel tvoří Chorvati.Na místě dnešního města existovala římská Osada Senia. V raném stře…
více »
Nabeul
Nabeul
Město
Nabeul je pobřežní město v severovýchodním Tunisku poblíž poloostrova Cap Bon. Bývalý římská Osada má své jméno po řeckém města Neapolis. Je oblíbeným turistickým cílem a centrem tuniského keramického průmyslu. M…
více »

zobrazit všechny příspěvky