Loading...

Zimní dovolená v Německu - kvalita, cenová dostupnost a pohoda.

Tipy a novinky

Zima už je tady a s ní i bezpočet volnočasových aktivit. V Německu si užijete nejen sjezdové, ale i klasické lyžování, skialpinismus, výpravy na sněžnicích, nebo výpravy se psím spřežením a ještě mnohem víc. Zima je tady, tak si ji pořádně užijte. Zimní dovolená v Německu - kvalita, cenová dostupnost a pohoda.

BERCHTEGADENSKO
Udělejte letos změnu a na lyže zamiřte do Německa. V úvahu připadá například Berchtesgadensko, tato oblast se nachází na hranicích Rakouska a Německa, v jižní části Německa, konkrétně v jihovýchodní části Bavorska. Nalezneme zde celkem 60 km sjezdovek, které čekají právě na Vás! Sezóna zde začíná 21. 12. 2013 a končí 23. 3. 2014. Dospělý zaplatí za 6 denní permanentku 150 eur, mládežník 121 a dítě 90.
Více o Bavorsku

VELKÝ JAVOR
Bavorský les
na jihovýchodě Německa nabízí zajímavé podmínky pro lyžování. Na nejvyšší hoře Bavorského lesa (Velký Javor) se nachází lyžařské středisko, které již několikrát pořádalo světový pohár ve sjezdovém lyžování. Ať už patříte k úplným začátečníkům či se na lyžích cítíte jako ryba ve vodě, Velký Javor Vás jistě nezklame. Zajímava je i možnost večerního lyžování, která se nabízí 2 krát týdně. Při zakoupení 7 denního skipasu zaplatí dospělý 147, mládežník 133 a dítě 98 eur.
Více o dovolené v Německu

ALLGÄUSKÉ ALPY
Navštivte Allgäuské Alpy! V lyžařském "
Skidorádu", které se zde nachází, naleznete perfektně upravené sjezdovkyo celkové délce zhruba 128 km. V Oberstdorfu si přijdou na své začátečníci, profesionálové i rodiny s dětmi.Dechberoucí výhledy na panoramata Allgäuských Alp se pro Vás stanou nezapomenutelným zážitkem. Dospělý zaplatí za 7 denní permanentku 230, mládežník 177 a dítě 78 eur.
Více o Oberstdorfu

GA-PA
Ga-Pa je nejznámější zimní středisko Německa ležící v Bavorsku, které se proslavilo konáním zimních olympijských her v roce 1939, či rokem 2011, kdy se zde konalo mistrovství světa ve sjezdovém lyžování. Právě díky tomu je toto středisko moderně vybaveno. Cenově je výhodné zakoupit si takzvanou Top snow card která dospělého vyjde na 237, mládežníka na 218 dítě na 131 eur. Pokud se v Garmisch-Partenkirchenu ubytujete, tak získáte návštěvnickou kartu se zajímavými možnostmi.
Více informací

Poslední aktualizace: 20.12.2013
Zimní dovolená v Německu - kvalita, cenová dostupnost a pohoda. na mapě
hodnotit kvalitu příspěvku | nahlásit příspěvek redakci
Sdílet s přáteli
Byl jsem zde!
Zapamatovat
zavřít reklamu