Loading...

VICTORINOX 125 LET – společník na celý život

Tipy a novinky

Vroce 1884 si nožíř Karl Elsener otevřel v malé vesničce Ibachu vsamotném srdci Švýcarska vlastní dílnu. Během následujících desetiletí se zodvážného podniku stala globálně orientovaná společnost. Pouhých sedm let po založení firmy začal Elsener dodávat vojenské nože švýcarské armádě, a tak začal pozoruhodný příběh o cestě kúspěchu jednoho švýcarského podnikatele. I po 125 letech je firma Victorinox stále vrukou Elsenerových . Rodinný podnik nyní vede již třetí a čtvrtá generace.

Kromě světoznámého a tolik oblíbeného švýcarského vojenského nože dnes společnost Victorinox vyrábí také nože pro domácnost i profesionály, přesné hodinky, designovou a přesto funkční módu, vysoce kvalitní vybavení na cesty a parfémy, a to vše sšvýcarskou precizností a kvalitou. Všechny produkty značky Victorinox mají jedno společné: vyjadřují filosofii firmy Victorinox, která je založena na pevných hodnotách. Dokonalá kvalita se snoubí sperfektní spolehlivostí, důsledná funkčnost sinovací, vytříbenost s absolutní dokonalostí a věhlasným designem.

Sheslem „125 let - váš společník na celý život" nyní společnost slaví své 125 výročí. Victorinox provází lidi po celý život. Švýcarský vojenský nůž, důmyslný vynález, který se zapsal do historie, provází své majitele den co den a je svámi, ať se vaše kroky obrátí za dobrodružstvím kamkoliv: za sněhem a ledem severního pólu ,na nejvyšší horu planety Mount Everest, do tropických deštných pralesů Amazonie či na výlet časoprostorem na palubě vesmírné lodi.

„Společník na celý život" však u firmy Victorinox nabývá dalšího rozměru, který se zdaleka netýká jen materiálního světa. Hlavními pilíři firemní kultury jsou respekt, pravdivost, otevřenost, solidarita a v neposlední řadě také péči o životní prostředí.

http://www.victorinox.cz

Poslední aktualizace: 5.5.2009
VICTORINOX 125 LET – společník na celý život na mapě
Autor: pilnas
Kvalita příspěvku:
hodnotit kvalitu příspěvku | nahlásit příspěvek redakci
Sdílet s přáteli
Byl jsem zde!
Zapamatovat
zavřít reklamu