Loading...

Vánoční nadílka a Novoroční výstup na Stezku korunami stromů Lipno

Tipy a novinky

Na Vánoce se těší hlavně děti. Rozbalování dárků, štědrovečerní večeře a spousta cukroví. Božíhodový rodinný výlet na Stezku korunami stromů Lipno se tak stane zajímavým zpestřením.

Ti, kteří nestihnout Lipno o vánočních svátcích, by si neměli nechat ujít Novoroční výstup na Stezku korunami stromů. „Letos to budou již třetí Vánoce, co je Stezka v provozu a rodinné výlety na Boží hod nebo Novoroční výstup jsou již tradiční záležitostí,“ vysvětluje Filip Pekárek, ředitel Stezky korunami stromů. „Každý rok se snažíme program něčím ozvláštnit nebo zpříjemnit. I letos jsme připravili na vánoční svátky speciální nadílku, kdy budou návštěvníky symbolicky obdarovávat stylizovaní andělé,“ upřesňuje Pekárek.

25. 12. Boží hod – vánoční nadílka, 12 – 14 hod andělé na stezce

1. 1. Nový rok – Novoroční výstup, účastnický list, punč, kapela a překvapení

Novoroční výstupy na Stezku korunami stromů se staly tradicí, které se každý rok zúčastňuje stále více lidí. I první den roku 2015 bude mít Stezka korunami stromů otevřeno a lze se na ni vypravit. „Na Nový rok bude na Stezce korunami stromů vítat všechny účastníky kapela, zdarma se bude rozdávat punč a každý získá pamětní list,“ láká Filip Pekárek k návštěvě.

Poslední aktualizace: 22.12.2014
Vánoční nadílka a Novoroční výstup na Stezku korunami stromů Lipno na mapě
hodnotit kvalitu příspěvku | nahlásit příspěvek redakci
Sdílet s přáteli
Byl jsem zde!
Zapamatovat
zavřít reklamu