Loading...

V Otrokovicích se otevře čtyřhvězdičkový hotel

Tipy a novinky

OTROKOVICE – Nabídka kvalitního ubytování na Východní Moravě se opět rozšíří. Ve středu 15. září bude slavnostně otevřený čtyřhvězdičkový EuroAgentur Hotel Atrium v Otrokovicích.

„Tímto dnem nám zároveň skončí zkušební provoz a s ním jsme spokojení. Hostům se u nás líbilo, pochvalovali si třeba restauraci,“ sdělila Denisa Pitáková, ředitelka hotelu.

EuroAgentur – Hotel Atrium se nachází v centru Otrokovic a zaměřuje se na obchodní a turistickou klientelu včetně rodin s dětmi. Má kapacitu 122 lůžek, jeden z pokojů je bezbariérový. Kongresových akcí se může zúčastnit až 250 osob. Restaurace, která je součástí hotelu, nabízí například tradiční českou kuchyni, místní speciality a také italská a francouzská jídla. „Zcela plno jsme měli během srpnové motoristické akci Barum rally. I po ní je zájem návštěvníků solidní,“ potěšilo Pitákovou.

Nový čtyřhvězdičkový hotel může přispět k rozvoji turistického ruchu na Východní Moravě. „Nabídka kvalitního ubytování je pro návštěvníky při výběru míst, kam se vydají, velmi důležitá. Při cestách k nám dlouho směřovali většinou jen do Luhačovic, teď už se situace lepší i v jiných městech regionu. Atrium je už druhý čtyřhvězdičkový hotel v Otrokovicích, ve Zlíně bylo nedávno zahájený provoz v pětihvězdičkovém zařízení a blíží se i otevření dalšího čtyřhvězdičkového hotelu. Vzhledem k významným akcím, které se ve Zlínském kraji pravidelně pořádají, to je jen dobře,“ ujistila Dana Daňová, ředitelka Centrály cestovního ruchu Východní Moravy.

Poslední aktualizace: 20.9.2010
V Otrokovicích se otevře čtyřhvězdičkový hotel na mapě
hodnotit kvalitu příspěvku | nahlásit příspěvek redakci
Sdílet s přáteli
Byl jsem zde!
Zapamatovat
zavřít reklamu