Loading...

V Korutanech vládnou na sjezdovkách perfektní podmínky!

Tipy a novinky

Letošní zima byla ke Korutanům skutečně štědrá. Hlavním důsledkem toho je skutečnost, že všechna lyžařská střediska na slunečném jihu Rakouska mají ideální sněhové podmínky na všech sjezdovkách. Lyžaři a snowboardisté si mohou vychutnávat své zážitky na více než 1000 kilometrech sjezdovek ve 31 lyžařských střediscích v Korutanech a východním Tyrolsku, které jsou většinou svou kvalitou na nejvyšších stupních v nezávislých hodnoceních. Bezpečné rodinné sjezdovky a pozvolné terény nabízejí jedinečné zážitky z jízdy na sněhu; a pro ty, kteří hledají dobrodružnější chvíle, jsou tu terény s boulemi, freeridové oblasti a funkparky.

Dr. Kurt Genser, zástupce turistické centrály regionu Nassfeld – Hermagor podotýká: „Se 190 centimetry sněhu na horách jsme pravděpodobně mistry Evropy. Pouze ve střediscích na ledovcích mají více." A to navíc sněhové srážky za poslední dny nejsou do kalkulace zahrnuty. Samozřejmě, že návštěvníky neuspokojí jen největší korutanské lyžařské středisko – také další jako Gerlitzen, Bad Kleinkirchheim, Heiligenblut, Katschberg nebo Turrach se postarají o nezapomenutelné zimní zážitky.

Na dlouhých korutanských sjezdovkách se vyřádí především rekreační lyžaři, pro které pohyb v krásné přírodě stojí na prvním místě. Právě proto jsou Korutany obzvlášť preferovaným cílem zimních pobytů pro rodiny a znovu začínající lyžaře.

www.korutany.com

Poslední aktualizace: 20.1.2014
V Korutanech vládnou na sjezdovkách perfektní podmínky! na mapě
Autor: Bekmen
hodnotit kvalitu příspěvku | nahlásit příspěvek redakci
Sdílet s přáteli
Byl jsem zde!
Zapamatovat
zavřít reklamu