Loading...

Turistický ráj Rakouska? Kitzbühelské Alpy!

Tipy a novinky

Prázdninový region Brixental v Kitzbühelských Alpách je v létě skutečným rájem pro všechny, kteří mají rádi dovolenou plnou zážitků. Rodiny, sportovci i milovníci odpočinku najdou právě zde to pravé ořechové: do tohoto čarokrásného koutku tyrolských Alp je lákají nepřeberné možnosti pěší turistiky, více než 250 km tras pro horská kola i řada lákavých atrakcí pro rodiny s dětmi.

Síť turistických cest v Kitzbühelských Alpách - oblasti ohraničené pohořím Wilder Kaiser na severu a Národním parkem Vysoké Taury na jihu čítá takřka neuvěřitelných 2.500 kilometrů

Od naučných a tematických stezek vhodných pro celou rodinu přes pověstnou „transtyrolskou“ Orlí stezku (Tiroler Adlerweg) až po vysokohorské túry do světa dvoutisícovek jsou zde zážitky z hor vždy na dosah ruky.

Každoročním vrcholem turistické sezony v Brixentalu je masová turistická akce
KitzAlpHike (letos se koná 7. září). Tato celodenní túra po Kitzbühelských Alpách za účasti široké turistické veřejnosti trvá od východu až do západu slunce a je pro všechny pochodníky nezapomenutelným zážitkem.

K posezení a načerpání nových sil láká jen v samotném Brixentalu na
50 horských chat. K mnohým z nich zavedou zájemce trasy organizovaného putování za kulinářskými zážitky a túry za pochoutkami: výšlap za brixentalskými bylinkami nebo túra spojená s chytáním pstruhů je zárukou neobyčejných gastronomických zážitků. Od května do října si pak můžete v Kitzbühelských Alpách zkrátit cestu hned na 14 horských vrcholů pomocí moderních a rychlých lanovek.

A to nejlepší na konec: s pomocí výhodné karty
„Kitzbüheler Alpen SommerCard“ můžete jezdit všemi 29 lanovkami s letním provozem v celém regionu tak často, jak je Vám libo. Přijeďte se přesvědčit na vlastní oči o krásách alpské přírody a srdečné pohostinnosti tyrolských horalů. Určitě nebudete litovat!

O atrakcích pro rodiny v Kitzbühelských Alpách se dočtete více zde a můžete se podívat také na výhodnou rodinnou nabídku.

Foto: Bekmen

Kontakt:

Tourismusverband Kitzbüheler Alpen – Brixental
Hauptstraße 8
A-.6365 Kirchberg in Tirol
Tel.: +43/5357/2000
info@kitzbuehel-alpen.com
www.kitzbuehel-alpen.com

Poslední aktualizace: 15.7.2013
Turistický ráj Rakouska? Kitzbühelské Alpy! na mapě
Autor: Bekmen
Kvalita příspěvku:
hodnotit kvalitu příspěvku | nahlásit příspěvek redakci
Sdílet s přáteli
Byl jsem zde!
Zapamatovat
zavřít reklamu