Loading...

Spojené arabské emiráty - dovolte si luxus!!

Tipy a novinky

Pokud vás zajímá historie a přírodní krásy, tak do Arabských emirátů rozhodně nejezděte. Tedy ne, že by Spojené arabské emiráty neměly co nabídnout. Jestli však hledáte přírodní úkazy a hojné historické památky, raději se vydejte například na Nový Zéland. Spojené arabské emiráty jsou zemí písku, skal, luxusu a moderní architektury.

Emiráty jako ohromné staveniště

Navštívit Spojené arabské emiráty není jako super last minute do Tuniska. Nečekají vás vísky a města zapadlá pískem, plná pouličních prodejců. Celá země je jedním velkým rojištěm těch nejmodernějších budov, které ohromují svou velikostí i luxusem. Možnosti zvláště v Dubai a jeho okolí jsou takřka neomezené. Ještě stále váháte, jaká dovolená last minute pro vás bude tou pravou?

Spojené arabské emiráty vám mohou nabídnout nejvyšší budovu světa Burj Dubai, 3 umělé souostroví ve tvaru palmy a jako kuriozitu si ještě můžete vyzkoušet skutečné lyžování v nákupním centru Emirates Mall. Spojené arabské emiráty vám dodají nevšední zážitky, kterých se hned tak v jiných zemích nedočkáte.

Levně a bez turistů

Skoro se ani nechce věřit, že dovolená last minute ve Spojených arabských emirátech vás nemusí stát majlant. Pracovní síla v této zemi je levná kvůli velkému počtu přistěhovalců, a to ještě nebyla řeč o nízké ceně benzínu a nafty.

Mezi lidmi stále panuje pověra, že jde o zemi pouze pro zbohatlíky a turisty, co neví, jak naložit s přetékající peněženkou. Díky tomu se v Emirátech nesetkáte s mnoha turisty, ti se raději uchylují na super last minute jinam. To je ale chyba! Ani vy možná nevíte, oč přicházíte. Pláže jsou tu čisté a poloprázdné, navíc jsou lemovány městskou kulturou s nejmodernější architekturou. Celá země je bezpečnou destinací pro vaši dovolenou. Krádeží, vandalismu ani podobných nemravností se tu nemusíte obávat, protože zákony jsou na celém území velmi přísné.

Poslední aktualizace: 14.3.2012
Spojené arabské emiráty - dovolte si luxus!! na mapě
Kvalita příspěvku:
hodnotit kvalitu příspěvku | nahlásit příspěvek redakci
Sdílet s přáteli
Byl jsem zde!
Zapamatovat
zavřít reklamu