Loading...

Sir Joseph inovuje českou zimu

Tipy a novinky

Společnost Sir Joseph, tradiční český výrobce outdoorového oblečení a vybavení, staví na silných základech zkušeností svého zakladatele Josefa Rakoncaje. Nejznámější český horolezec založil firmu již v roce 1974 a od té doby si produkty pod značkou Sir Joseph vydobyly uznání mezi odborníky, ale především i mezi uživateli.

V letošním roce se Sir Joseph svými novinkami obrací především na ženy, které chtějí být i jako matky aktivní a užívat si zimních radovánek. Základem dámské kolekce jsou péřové bundy Ametyst a Mitra, jejichž velkou předností je anatomický střih, který dokonale kopíruje ženské křivky. Díky tomu žena nemusí mrznout ve slabší bundičce, když chce vypadat šik. Bundy jsou dodávány v několika barevných provedeních, která se hodí nejenom na sjezdovku, ale i do města.

TIP TURISTIKA.CZ: Nová zimní kolekce pro muže i ženy - Sir Joseph

Pro teplejší zimní dny nebo například na sportování se skvěle hodí vesta Kamet. Je opět vyplněna kvalitním husím peřím, takže záda budou v teple za každé situace. I tato vesta má inovativní anatomický střih, který oceníte právě při sportování.

Doplňkem k výše uvedeným je revoluční novinka letošní kolekce, kterou ocení všechny těhotné ženy či „šátkující“ maminky – Expander. Vložka, která připnutím mezi zipy zvětšuje přední objem bundy a díky tomu zajišťuje bříšku (nebo dítku v šátku) nejlepší tepelný komfort. Délka Expanderu je jednoduše regulovatelná a může se tak optimálně přizpůsobovat individuálním potřebám. Výhodou je, že Expander rozšiřuje bundy „klasické“ velikosti. Příští zimu je tedy možné bundu opět obléct, pouze bez použití Expanderu. To je možnost, kterou pořízení běžného těhotenského oblečení nenabízí.

Zimní sporty si rády užívají i děti, které již odrostly miminkovskému věku, a proto vytvořil Sir Joseph bundy GOGO a DOKY. Voděodolné a velmi dobře prodyšné materiály zaručují ochranu proti nepříznivému počasí. Kvalitní péřová, nebo primaloftová izolační výplň zajišťuje vysoký tepelný komfort. Bundy jsou samozřejmě doplněny o reflexní prvky, které zvyšují viditelnost dětí v mlze či tmě.

Celkovou nabídku nové kolekce, která zahrnuje samozřejmě i oblečení pro muže, naleznete na adrese www.sirjoseph.cz. Zde také najdete svou nejbližší prodejnu

Poslední aktualizace: 5.12.2010
Sir Joseph inovuje českou zimu na mapě
Kvalita příspěvku:
hodnotit kvalitu příspěvku | nahlásit příspěvek redakci
Sdílet s přáteli
Byl jsem zde!
Zapamatovat
zavřít reklamu