Loading...

S Klubem pevného zdraví VZP můžete ušetřit tisíce korun ročně

Tipy a novinky

Červené jablko je již několik let značkou Klubu pevného zdraví VZP a zhruba 73 000 jeho členů si zvyklo pod tímto symbolem hledat nejen informace o zdravém způsobu života a klubové činnosti, ale také konkrétní výhody, které jim členství v KPZ přináší. A jak to bude v letošním roce?

Staňte se členy Klubu pevného zdraví a během roku můžete výrazně ušetřit. V jednotlivých krajích jsme uzavřeli nové smlouvy s partnery, které klubistům nabízejí slevy z cen svého zboží nebo služeb. Stačí, když si ze seznamu uvedeného na stránkách www.vzp.cz/kpz vyberete, o co konkrétně byste z nabídky ve vašem regionu měli zájem. V Olomouckém kraji můžete využít slevy, např. na masáže, zakoupení permanentky na pohybové aktivity, cvičení žen, těhotných a matek s dětmi, vstup do solné jeskyně, na zakoupené brýlové obruby a mnoho dalších.

Být aktivní se vyplatí

Určitě se nejedná o výčet konečný. V průběhu roku 2010 budou klubové výhody přibývat a rozhodně stojí za to sledovat informace s červeným jablkem. A jakou důležitou informaci máme pro ty, kteří členy Klubu pevného zdraví zatím nejsou? Není nic jednoduššího, než se do klubu přihlásit elektronicky na www.vzp.cz v sekci klienti, nebo osobně na přepážkových pracovištích VZP. V krátké době poštou obdržíte členskou kartu a můžete se zapojit do programů či čerpání benefitů Klubu pevného zdraví v roce 2010.

Poslední aktualizace: 21.6.2010
S Klubem pevného zdraví VZP můžete ušetřit tisíce korun ročně na mapě
Kvalita příspěvku:
hodnotit kvalitu příspěvku | nahlásit příspěvek redakci
Sdílet s přáteli
Byl jsem zde!
Zapamatovat
zavřít reklamu