Loading...

Pronájem lodě Chorvatsko - dovolená na lodi

Tipy a novinky

Zasněte se o dovolené snů - šum mořských vln za příjemného vánku, klidné rybaření, relax na přepychové lodi a večerní pozorování dech beroucího západu slunce nad hladinou moře. Nebo raději preferujete adrenalin, tanec za rytmu hudby a rozverný večírek s přáteli? Ať už jste vyznavačem poklidnější dovolené s rodinou, nebo upřednostňujete nekončící párty, zapůjčení výletní lodi vám přinese příjemné okamžiky!

Pronájem tzv. charter lodí Chorvatsko je populární službou, která na rozdíl od transportu lodi eliminuje veškerou dokumentaci i eventuální servis. Výběr lodi lze přizpůsobit vašim přáním, k dispozici jsou sportovní motorové lodě nebo elegantní loď Greenline. Pro ještě větší pohodlí zajistíme ubytování přímo u kotviště.

Chorvatsko vábí panenskou přírodou a dostupnými cenami

Ideální lokalitou pro výlety na lodích je Chorvatsko. Země s tradiční pohostinností, milou atmosférou a křišťálově čistým mořem. Nespornou výhodou pro české občany jsou zde nízké ceny a pohodlné cestování. Z České republiky je možno se tam snadno dopravit vlastním vozem během několika hodin. To je praktické nejen pro rodiny s dětmi, ale i pro ty, kteří preferují pozemní dopravu. Pronájem lodě v Chorvatsku využívají skupiny od šesti do osmi osob. Ceny jsou tvořeny dle jejich velikosti a počtu pasažérů. Zpravidla jsou však dávány slevy za včasnou či několikadenní rezervaci nebo pro stálé klienty. Nechte na sebe dýchnout nádhernou atmosféru evropského Karibiku z paluby luxusní lodi a poznejte krásu Jaderského moře ze zcela jiného úhlu pohledu.

Více na webu: http://www.pronajem-lodi-chorvatsko.cz
Telefonicky se informujte: 00420 773 903 903

Poslední aktualizace: 9.6.2014
Pronájem lodě Chorvatsko - dovolená na lodi na mapě
hodnotit kvalitu příspěvku | nahlásit příspěvek redakci
Sdílet s přáteli
Byl jsem zde!
Zapamatovat
zavřít reklamu