Loading...

Představujeme PowerShot SX130 IS – inteligentní funkce, vysoká užitná hodnota

Tipy a novinky

PowerShot SX130 IS je dokonalou kombinací špičkového výkonu a vysoké užitné hodnoty – umožňuje natáčení videa v HD (High Definition) kvalitě, disponuje širokoúhlým objektivem s ohromujícím dvanáctinásobným zoomem a produkuje snímky s vysokou kvalitou obrazu. A to vše v jednom kompaktním přístroji vhodném pro celou rodinu, který je navíc cenově dostupný a vhodný pro každodenní použití. Zachyťte neopakovatelné chvíle s přáteli a rodinou buď jako nádherné fotografie v rozlišení 12,1 megapixelů nebo jako Ostré video v kvalitě 720p HD včetně stereofonního zvuku. Přibližte se akci výkonným zoomem s optickým stabilizátorem obrazu a okamžitě se podělte o své výsledky na velkém barevném LCD displeji s úhlopříčkou 7,5 cm (3,0").

 

Snadno použitelné funkce pro celou rodinu

PowerShot SX130 IS nabízí celou řadu inteligentních fotografických funkcí, které jsou zárukou vynikajících výsledků bez ohledu na zkušenosti fotografa. V režimu Easy Mode (Snadný) je většina ovládacích prvků deaktivována a většina ikon na displeji je skryta, aby se začínající fotografové mohli plně soustředit na zachycení nejlepšího snímku. Režim Smart Auto je vhodný pro běžné každodenní fotografování. Automaticky vyhodnocuje scénu a vybírá optimální nastavení z 28 předvoleb, takže máte záruku vynikajícího výsledku, ať už fotografujete západ slunce či slavnostní sfouknutí svíček na narozeninovém dortu. Jedinečná funkce Smart Shutter (Inteligentní závěrka) využívá technologii detekce obličeje, díky které může být i fotograf součástí skupinové fotografie, aniž by musel spěchat, jako při použití časované samospouště. Stačí mrknout nebo se usmát a snímek je hotov.

 

Rozšiřte své kreativní možnosti

Režim manuálního nastavení expozice umožňuje zkušenějším uživatelům ve větší míře uplatnit vlastní kreativitu, zatímco začátečníci mohou experimentovat s mnoha zábavnými a snadno použitelnými efekty. Objekty vyfotografované s efektem miniatura budou vypadat jako zmenšené modely a rybí oko napodobuje deformaci obrazu při použití stejnojmenného typu objektivu. PowerShot SX130 IS také podporuje paměťové karty SDXC, na které lze uložit obrovské množství fotografií, takže odpadá nutnost nosit s sebou záložní kartu či se omezovat v počtu pořízených snímků.

 

PowerShot SX130 IS – hlavní vlastnosti a funkce:

  • Širokoúhlý objektiv s 12násobným zoomem a stabilizátorem obrazu
  • Snímač CCD typu 12,1 Mpix
  • Režimy Smart Auto a Easy s rozpoznáváním až 28 typů scén
  • LCD displej s úhlopříčkou 7,5 cm (3,0")
  • Videa ve formátu HD
  • Smart Shutter (Inteligentní závěrka) se samospouští na mrknutí
  • Fotografické režimy včetně efektu Miniatura, který je použitelný i při natáčení videa
  • Rady a tipy
  • Plné manuální ovládání
  • i-Contrast

 

wink Kde koupit?

 Společnost INTERFOTO, na trhu od roku 1991, profesionální přístup, krátká doba dodání, umí a poradí, více na www.interfoto.cz.

Canon Power Shot, skladem, více zde: http://www.interfoto.cz/kompakty/Canon-PowerShot-SX130-black.html a navíc, ke všem kompaktům Canon do vánoc nabízíme fotoalbum zdarma.

Poslední aktualizace: 13.12.2010
Představujeme PowerShot SX130 IS – inteligentní funkce, vysoká užitná hodnota na mapě
hodnotit kvalitu příspěvku | nahlásit příspěvek redakci
Sdílet s přáteli
Byl jsem zde!
Zapamatovat
zavřít reklamu