Loading...

Pozvánka na Řecké ostrovy

Tipy a novinky

Viamare je cestovní kancelář, která se již od svého vzniku, tedy od roku 1992 specializuje na Řecko a řecké ostrovy.

Ve své nabídce má nyní mnoho zájezdů s odlety od května do října. Cestovní kancelář Viamare vybírá krásné romantické ostrovy, které jsou hodně navštěvované, pak místa s krásnou přírodou a bez masového turismu. Například na Krétě nabízí 2 malá půvabná letoviska na jižním pobřeží Kréty, městečko Paleochora a Plakias. Z obou těchto míst se můžete podívat i na ostrov Gavdos, který je nejjižnější pevninou Evropy.

Více: http://www.viamare.cz/recko/kreta/gavdos-kombinace-s-pobytem-v-paleochore

Navštivte tento malý klenot Libyjského moře. Ostrov Gavdos je stále ještě velmi tradiční a není pokažený moderním způsobem života.

Dalším takovým příkladem velkého a hojně navštěvovaného ostrova je ostrov Rhodos a Kos.

Na Rhodosu cestovní kancelář Viamare vybrala jako prázdninové letovisko malou vesničku Stegna, která leží přímo u nádherné písečné pláže. Už příjezd do této vesničky je úchvatný. Z největší vesnice stále ještě velmi tradičního Archangelos sjíždíte dolů prudkými serpentinami a už na první pohled Vás zaujmou zajímavé skalní útvary a budete si užívat nádherný pohled na celý záliv.

Více: http://www.viamare.cz/rhodos/rhodos-o-destinaci/stegna

I na ostrově Kos cestovní kancelář Viamare pro své klienty velmi pečlivě vybírala. Kos je plný velkých turistických resortů a komplexů. Jih ostrova Kos byl naštěstí od masové turistiky uchráněn. Na poloostrově Kefalos, což znamená hlava, naleznete nádhernou oblast s poloprázdnými krásnými plážemi Kamari, Agios Stefanos a Kochyli. Stará tradiční vesnice Kefalos stojí nad zálivem. Její návštěva rozhodně stojí za to. Okolo pláží jsou tradiční rybí taverny a vilky, penziony a malé hotely, které Viamare pro Vás pronajala.

http://www.viamare.cz/kos/kos-o-destinaci/kefalos

Pojeďte s Viamare na Kos a užijte si koupání a slunění doslova mezi ruinami raně křesťanské baziliky a ruinami starořímského chrámu. Řekněte sami, kde se Vám toto poštěstí.

Poslední aktualizace: 19.4.2010
Pozvánka na Řecké ostrovy na mapě
Kvalita příspěvku:
hodnotit kvalitu příspěvku | nahlásit příspěvek redakci
Sdílet s přáteli
Byl jsem zde!
Zapamatovat
zavřít reklamu