Loading...

Plující domy na jezerech v Braniborsku

Tipy a novinky

Objevte dovolenou v rekreačním domě ve zcela nové formě – v "plujícím domě"! Sami rozhodnete o tom, kde a kdy zakotvíte a svůj prázdnový dům máte pořád s sebou. V Kützow u Havelského jezera nebo v blízkosti Berlína, na jezeře Müggelsee máte nyní prostřednictvím společnsti NOVASOL možnost stát se kapitánem hausbótu.

Nevlastníte–li kapitánský průkaz, obdržíte po krátkém školení (není v ceně ubytování) osvědčení opravňující vás k řízení hausbótu a můžete Braniboskem vyrazit, kam se vám zlíbí. Z Kützow se tak můžete s osvědčením dostat až k ústí Labe a s průkazem dokonce až na Wannsee u Berlína. A vezmete-li si s sebou kola nebo si je na místě pronajmete, uvidíte z krajiny ještě více.

Braniborsko je protkané hustou sítí perfektních cyklostezek a jezera v Braniborsku jsou propojena kanály a nabízí tak jedinečné zážitky při toulkách po vodě. Hausbóty na jezeře Havelsee jsou postaveny v jednoduchém, ale přesto útulném stylu, jsou bezbariérové a vybavené vším potřebným. V případě chladnějšího počasí se můžete ohřát u krbových kamen v obývacím prostoru a pustit si svůj oblíbený film na DVD přehrávači. Chcete-li si cestou ulovit večeři, je možné zakoupit si přímo v přístavu ještě před vyplutím rybářký lístek.

Hausbóty na jezeře Müggelsee jsou designové moderní "plující domy" vybavené navíc CD/MP3 přehrávačem, televizí a DVD přehrávačem, slunečními lehátky a podle stupně komfortu některé dokonce saunou. K branám Berlína se tak můžete dostat přímo od vody!

Jste-li spíše suchozemci, můžete si dovolenou v Braniborsku užít stejně tak. NOVASOL nabízí v Braniborsku celou řadu rekreačních domů a apartmánů pro skvělou dovolenou.

Celou nabídku rekreačních domů a partmánů NOVASOL najdete na www.novasol.cz

Těšte se na více než 33.000 rekreačních domů ve 27 zemích Evropy!

Poslední aktualizace: 20.1.2014
Plující domy na jezerech v Braniborsku na mapě
Kvalita příspěvku:
hodnotit kvalitu příspěvku | nahlásit příspěvek redakci
Sdílet s přáteli
Byl jsem zde!
Zapamatovat
zavřít reklamu