Loading...

Nechte se obdarovat od GelActivu

Tipy a novinky

Přípravky Gelactive představují komplexní kloubní výživu určenou pro spolehlivou ochranu silně namáhaných kloubů sportovců, těžce pracujících, lidí s nadváhou a všech s pravidelným pohybem. Na rozdíl od jiných kloubních preparátů účinkuje GelActiv ihned. Není tedy potřeba jej užívat dlouhodobě pravidelně, pokud to nevyžaduje intenzita a doba zatížení kloubů. 

Od letošního roku je v obsahu přidána nová aktivní látka Nexrutin®, patentovaný extrakt ze stromu Phellodendron amurense (korkovník amurský), který účinně předchází zánětu ještě před jeho vznikem, a současně tak eliminuje bolest související s kloubním zatížením, případně osteoartrózou. Gelactive je v současné době jediným výrobkem nejen v České republice, ale i v Evropě, který získal licenci na unikátní látku Nexrutin®. Mezi další aktivní látky obsažené v GelActivu patří Glukosamin sulfát a MSM.  

Spojení GelActivu s profesionálním sportem potvrzuje i Jaromír Jágr a dárky z jeho limitované kolekce může nyní získat každý. Kupte si balení Mistrovské edice kloubního přípravku GelActiv a vyhrajte jednu z 680 cen z jedinečné kolekce JJ68. Na jednoho šťastlivce potom čeká hlavní cena, horské kolo Scott v hodnotě 20.000 Kč. Součástí každého balení Mistrovské edice GelActiv je kupón s unikátním kódem a na Štědrý den se soutěžící na našich stránkách dozví, kdo vyhrává.

Poslední aktualizace: 13.12.2010
Nechte se obdarovat od GelActivu na mapě
hodnotit kvalitu příspěvku | nahlásit příspěvek redakci
Sdílet s přáteli
Byl jsem zde!
Zapamatovat
zavřít reklamu