Loading...

Levné pobyty přes internet

Tipy a novinky

Jak ušetřit při nákupu dovolené nebo prodlouženého víkendu? Asi všichni známe nabídku last minute zájezdů s výraznou slevou. Není to ale jediná šance na úsporu. Alternativou ke shánění last minute pobytů je sledování nabídek slevových portálů. Mají mnoho pobytů za nižší cenu, slevy na dovolenou dosahují několika desítek procent. Nemusíte ani odjíždět na poslední chvíli, takový akční zájezd se dá pořídit i s dostatečným předstihem.

Slevových portálů je celá řada. Nechce se vám procházet každý zvlášť? Nabídku pobytů z mnoha slevových portálů pohromadě na jednom místě najdete na stránce TopSleva.cz. Výběr je velmi široký. Zahrnuje slevy na pobyty domácí i zahraniční, u moře i na horách, ve městech i v přírodě, nechybí wellness pobyty, exotické dovolené nebo tolik populární eurovíkendy .

Vybírat si můžete podle mnoha kritérií, například podle způsobu dopravy ubytování, stravování, délky pobytu, počtu osob nebo bonusů. Mezi nejpopulárnější destinace dovolené u moře patří Chorvatsko, Řecko, Itálie, Španělsko nebo Francie.

Za krásami evropských měst se lidé nejčastěji vydávají do Paříže, Berlína, Krakova, Říma, Bratislavy nebo Vídně. U nás jsou velkým lákadlem letní i zimní pobyty na horách, zejména v Krkonoších, Jeseníkách nebo na Šumavě. Česká republika je bohatá na lázně, a lázeňská města jako Karlovy Vary, Mariánské lázně, Luhačovice nebo Teplice slibují relaxační a krásnou dovolenou. Mezi další lokality, které turisté rádi vyhledávají, patří Český ráj, vinařské oblasti Jižní Moravy, Máchovo jezero, hrady a zámky nebo hlavní město Praha.

Nákup dovolené na slevovém portálu jev ČR moderní trend. Nejvíce se kupují tuzemské pobyty a zájezdy k moři. Pobyty v Česku vedou, během sezony ale rapidně narůstá zájem o zahraniční destinace. Celoročně jsou populární slevy na wellness pobyty, protože odpočinek a lázeňské procedury lidé ocení kdykoliv.

Poslední aktualizace: 25.6.2015
Levné pobyty přes internet na mapě
Kvalita příspěvku:
hodnotit kvalitu příspěvku | nahlásit příspěvek redakci
Sdílet s přáteli
Byl jsem zde!
Zapamatovat
zavřít reklamu