Loading...

LÁZNĚ LIBVERDA

Tipy a novinky

LÁZNĚ LIBVERDA jsou tradičním lázeňským komplexem, nacházejícím se v samotném srdci Jizerských hor. Svým léčebným programem se zaměřujeme na klienty s onemocněním pohybového ústrojí a dále na klienty s onemocněním srdce a krevního oběhu.

Našim hostům nabízíme ale také celou řadu lákavých wellness pobytů, sportovně relaxačních pobytů, víkendové pobyty, lázeňské léčebné ubytování, hotelové ubytování nebo si u nás můžete zakoupit pouze některou ze široké nabídky služeb.

Ubytování v lázeňském komplexu je rozděleno do několika kategorií, od nichž se odvíjí i cena. Většina ubytovacích kapacit prošla rozsáhlou rekonstrukcí a klientům jsou k dispozici moderně vybavené pokoje. Vaše ubytování vám můžeme zajistit v hotelu Nový dům, INN, v penzionu Frýdlant, Labská, Vodoléčba nebo v penzionu Haná, ve kterém – jako jediném, můžeme zajistit ubytování pro klienty s domácími mazlíčky.

K celkové regeneraci a odpočinku těla se vybízí návštěva wellness centra Jizera - se svou pestrou nabídkou lákavých procedur potěší bezpochyby každého z Vás - např. zábaly v banánových listech, speciální tělové rituály, regenerační ošetření pleti nebo nově – masáž horkými mušlemi.

Lázně Libverda jsou zasazeny blízko úpatí Jizerských hor, čímž se milovníkům turistiky nabízí nespočet přírodních krás, skalních vyhlídek, vyhlídkových věží a dalších zajímavostí zdejšího kraje.

Nejsou to pouze turistické stezky – Jizerky jsou tím pravým rájem cyklistických nadšenců – cyklostezky, které začínají v okolí Lázní Libverda, nebo obec protínají, Vás provezou prostředím Jizerských hor a díky návaznosti stezek do zahraničí máte také otevřenou cestu i do Polska a Německa. Samostatnou kapitolou je „Singltrek pod Smrkem“ – síť téměř 70 km stezek – jak pro začátečníky, tak také pro zkušené bajkery.

V zimním období čekají na vyznavače bílé stopy nekonečné kilometry skvěle upravených běžeckých tras Jizerské magistrály.

Oblíbeným cílem návštěvníků je např. nejvyšší hora Smrk - s nově postavenou rozhlednou, horská osada Jizerka, nad kterou dohlíží jedna z největších čedičových kup v Evropě - vyhaslá sopka Bukovec, Protržená přehrada, skalní vyhlídky hejnického údolí, vodopády Štolpišského a Černého potoka.

Ovšem k Jizerkám patří i naučné stezky, křížky a pomníčky, se kterými jsou spojeny mnohdy tragické lidské osudy a také legendy. S krajem jsou spojeny i historické památky – navštivte sídlo Albrechta z Valdštejna - Státní hrad a zámek ve Frýdlantu v Čechách, zámek Sychrov, přijeďte se podívat na exponáty Městského muzea města Frýdlantu, Severočeského muzea v Liberci nebo muzea bižuterie v Jablonci. Malí turisté budou určitě nadšeni prohlídkou unikátního mechanického betlému ve Frýdlantu v Čechách.

Pro ty z vás, kteří si nám přijedete spíše odpočinout, je v samotném areálu a v těsné blízkosti lázní - kromě parku, také několik lesních stezek a cest, které se dají využít k procházkám, odpočinku a posezení.

V rámci kulturního programu se můžete svést na výlet i s námi – návštěva keramické dílny, ZOO a Botanické zahrady Liberec, návštěva představení Divadla FX Šaldy, výlet na liberecký Ještěd, nebo se s námi můžete vydat na výlet také k našim německým a polským sousedům – např. Motýlí dům v německém Jonsdorfu, Zámek Czocha v Polsku nebo i na nákupy na polské trhy.

Ke zpestření svého pobytu v lázních můžete využít také následujících služeb: tenis, kulečník, stolní tenis, kuželky, minigolf, petangue, whirlpool, saunu, bazén.

Pro své klienty celoročně připravujeme pestrou nabídku akčních pobytů a zajímavých slev - vyberte si a přijeďte se přesvědčit sami…

Na Vaši návštěvu se těší tým pracovníků LÁZNÍ LIBVERDA, a.s.


Lázně Libverda 82, 463 62 Hejnice
Tel.: +420 482 368 111, 101-102
Mob.: +420 731 957 326
E-mail: info@lazne-libverda.cz
www.lazne-libverda.cz

Poslední aktualizace: 29.8.2012
LÁZNĚ LIBVERDA na mapě
Kvalita příspěvku:
hodnotit kvalitu příspěvku | nahlásit příspěvek redakci
Sdílet s přáteli
Byl jsem zde!
Zapamatovat
zavřít reklamu