Loading...

Krkonošská sezona – léto 2012 je právě v distribuci

Tipy a novinky

Další číslo turistických novin Krkonošská sezona je vytištěno. Bylo vydáno Svazkem Krkonoše, který naplňuje cíle projektu ROP, v souladu s Regionálním operačním program NUTS II Severovýchod, Prioritní osou 3 Cestovní ruch, Oblastí podpory 3.2. Marketingové a koordinační aktivity v oblasti cestovního ruchu, s Názvem projektu „Krkonoše – nová šance pro cestovní ruch“

Během tohoto týdne budou výtisky distribuovány na řadu veřejně přístupných míst, mezi která patří především krkonošská informační centra.

Vám, kteří tiskovinu znáte a máte ji v oblibě, doporučujeme zastavit se pro ni v informačním centru např. v Žacléři, Svobodě nad Úpou, Horním Maršově, Malé Úpě, Peci pod Sněžkou, Lánově, Černém Dole, Hostinném, ve Vrchlabí, Špindlerově Mlýně, Jilemnici, na Benecku, v Rokytnici nad Jizerou, Vysokém nad Jizerou, Harrachově, Kořenově, anebo např. ve Strážném nebo Trutnově.

Turistické noviny vycházejí v nákladu cca 55 000 kusů, ve třech jazykových verzích – v češtině, němčině a polštině. Jsou k dispozici zdarma nejenom v infocentrech v Krkonoších od Kořenova na západě až po Žacléř na východě, prakticky půl roku, po dobu celého nadcházejícího období, do vyčerpání zásob, ale setkají se s nimi návštěvníci infocenter a muzeí Správy Krkonošského národního parku.

K dispozici jsou i na infocentrech v Českém ráji, Jizerských horách a Východních Čechách. Prostřednictvím agentury CzechTourism v Praze se dostávají i do jejích poboček v Polsku, Německu a Rakousku, do regionálního infocentra na Staroměstském náměstí v Praze. Určité množství výtisků je odesíláno polským a německým novinářům, cestovním kancelářím a touroperátorům.

Krkonošská sezona je nejžádanějším propagačním materiálem na veletržních stáncích Krkonoš a Podkrkonoší. I tentokrát je plánována přímá účast na vybraných veletrzích cestovního ruchu v ČR, Německu, Polsku a Holandsku, kde ji všichni zájemci zdarma získají.

Poslední aktualizace: 23.4.2012
Krkonošská sezona – léto 2012 je právě v distribuci na mapě
hodnotit kvalitu příspěvku | nahlásit příspěvek redakci
Sdílet s přáteli
Byl jsem zde!
Zapamatovat
zavřít reklamu