Loading...

HUSKY – naslouchá, inspiruje se a je tu pro vás

Tipy a novinky

Společnost HUSKY, tradiční výrobce vybavení a oblečení pro turistiku a sport uvádí i tomto roce na trh série novinek v oblasti stanů, spacích pytlů, batohů a oblečení. Kolekce pro rok 2010 se nese ve znamení kombinace funkčnosti a designu. Vlastní vývojové oddělení tak aplikovalo do letošních výrobků nové materiály a technologie. Letos jsme představili nové modely stanů s lehčí a pevnější konstrukcí. Do extrémních podmínek to je stan Felen nebo rodinné stany Baul 4 a Baul 5 a Baul X-line 4 a 5, u kterých si můžete vybrat laminátovou konstrukci nebo duralovou (X-line). Další letošní novinkou v řadě ultra light je model Sawaj 3, který je opravdu hodně lehký! Přesto ale dále vyvíjíme ještě lehčí stan, který bude mít samozřejmě duralovou konstrukci, což je základ pro snížení váhy, ale také nový vylepšený typ zátěru tropika, který napomůže dalšímu minimalizování váhy stanu. Předností zátěru bude mimo jiné jeho odolnost a flexibilita, kdy i v případě propíchnutí se porušení zatáhne a povrch zůstane celistvý a tím pádem voděodolný.

Novinkou pro letošek mezi spacáky je Street Man a Street Woman, což jsou designové spacáky z řady outdoor i pro skalní outdooráře, kdy kombinujeme výborné technické a užitné vlastnosti spacího pytle s aktuálními trendy. Na design, odolnost materiálu a konstrukci se budeme zaměřovat i v dalším roce a to zejména v řadě OUTDOOR. Dále jsme uvedli spacák Mikro, který vyniká svou hmotností, pouze 550 g a malým objemem ve sbaleném stavu.

U batohů jsme pro Vás letos připravili nové designy city batohů s vylepšeným zádovým systémem a většinou nechybí ani kapsa na notebook. Chystáme také novou řadu batohů, která bude designově sjednocená do jednoho stylu. Budete si tak moci pořídit expediční batoh a malý turistický ve stejném designu. Design, je to, co bude hrát hlavní roli v příštích letech nejenom u chystané nové kolekce batohů, ale hlavně u textilu. Kvalitní a stále lepší a dokonalejší materiály jsou pro nás samozřejmostí, ale jsme hraví a design je také důležitý. Uvedeme další kolekci textilu, kdy představíme vysoce funkční řadu, kde si právě budeme mimo jiné precizně hrát s designem a trendy prvky. Nabídneme Vám tak oblečení s výbornými technickými parametry, ale zároveň sportovně módní a trendy. Další řada bude vyloženě určena na aerobní sport ve volném čase a bude zde kladen důraz na vysoce prodyšné materiály a pohodlné střihy.

Abychom byli zákazníkům co nejblíže, tak nepracujeme jen na zdokonalování našich výrobků, ale také na komunikaci se zákazníky, abychom mohli správně naslouchat. Provozujeme profil na sociální síti Facebook, kde s námi můžete přímo komunikovat a sledovat novinky. Stejně tak jsme vytvořili profil na Twitteru.

Podporujeme různé sportovní akce a expedice. Pro tento rok nás můžete potkat na akcích Nordic Walking Tour pořádané Českou Asociací Nording Walkingu, podporované i pražským magistrátem nebo například na závodech ve skocích do vody na kolech ve Šternberku Bike&Water. V loňském roce jste se v našich novinách mohli dočíst o expedici Libora Uhra na Mount Everest a Annapurnu. Libor, jako jeden z nejlepších českých horolezců, připravuje další expedici do Pákistánu a naše podpora zde také nebude chybět.

Jsme HUSKY a jako správný pes chceme být věrným přítelem našich zákazníků a na oplátku si věrné zákazníky patřičně hýčkáme. Již před několika lety jsme vytvořili pro stálé zákazníky Husky Klub, kde členové mohli využívat slev v našich prodejnách a na e-shopu. Nyní výhody členství rozšiřujeme a spouštíme partnerský program. Klubaři tak budou moci využívat slev nejenom u nás, ale i na jiných místech. Například ve vybraných lyžařských střediscích, u dopravců, v partnerských e-shopech, v hotelech a penzionech a nabídku výhod stále rozšiřujeme.

Poslední aktualizace: 10.5.2010
HUSKY – naslouchá, inspiruje se a je tu pro vás na mapě
Kvalita příspěvku:
hodnotit kvalitu příspěvku | nahlásit příspěvek redakci
Sdílet s přáteli
Byl jsem zde!
Zapamatovat
zavřít reklamu