Loading...

Herbamedicus představuje Dermorevital, přírodní bylinný balzám po opalování

Tipy a novinky

Herbamedicus, švýcarský výrobce bylinných balzámů a mastí, představuje novinku v péči o podrážděnou pokožku těla i pleti Dermorevital. Gelový balzám obsahuje kombinaci extraktů z 23 bylin a účinné aktivní látky získané z hlívy ústřičné a japonských hub shi-take. Tato směs látek velmi dobře revitalizuje pokožku po opalování, napomáhá s problémy s depigmentací a je také vhodná pro regeneraci jizev po drobných poraněních. Dermorevital má příjemnou bylinnou vůni, nezanechává pocit mastné pokožky či lepení a dobře se vstřebává. K dostání je ve velkém balení 250 ml či menším balení 50 ml s dávkovačem.

Dermorevital od společnosti Herbamedicus, výrobce originální Koňské masti, je přírodní balzám pro hloubkovou revitalizaci podrážděné pokožky těla a pleti. Obsahuje extrakty 23 bylin a Beta-glukan, aktivní látku získanou z čerstvé hlívy ústřičné a japonských hub shi-take. Tato unikátní směs látek především účinně regeneruje pokožku po nadměrném opalování na slunci či v soláriu a pokožku popálenou vlivem vysokých teplot (opaření, popáleniny). Bylinný balzám dále bojuje s Leukodermaty (depigmentovaná suchá ložiska kůže), napomáhá při regeneraci poškozených míst (jizvy) a některé
z obsažených aktivních látek účinně tlumí projevy nejrůznějších forem ekzémů, akné, lupénky, zánětů kůže, bércových vředů a jiných defektů kůže.

Účinky Dermorevitalu byly loni ověřovány ve spolupráci s Dermatovenerologickou ambulancí v Brně.

Díky svému složení má Dermorevital příjemnou bylinnou vůni, nelepí, rychle se vstřebává a nezanechává pocit mastnoty na kůži. Je možné jej zakoupit v lékárnách a specializovaných prodejnách v balení 250 ml za 381 Kč a 50 ml s dávkovačem za 188 Kč.

Použití balzámu Dermorevital:

  • aktivně regeneruje podráždění po opalování (slunce, solárium)
  • přispívá ke snížení rizika onkologických onemocnění kůže
  • urychluje obnovu poškozených kožních tkání
  • účinně revitalizuje a vyživuje zralou a ochablou pokožku
  • chrání pokožku a má silné antioxidační a protizánětlivé účinky
  • urychluje buněčnou aktivitu a pomáhá obnovit vitalitu pokožky
  • působí blahodárně na pokožku vystavenou větru a slané vodě

Způsob použití:

  • Aplikujte po opalování a při kožních potížích 1-3x denně. Po nanesení na pokožku lehce vetřete.
  • Pro zvýšení účinnosti naneste silnější vrstvu a nechte minimálně jednu hodinu působit. Zvyšte denní příjem tekutin (voda, minerálka).

Složení:

  • Beta-glukan, panthenol, rakytníkový olej, aloe vera, měsíček lékařský, shea butter, mandlový olej, biosacharid, rostlinný glycerin, růže šípková, jojoba, manuca, heřmánek lékařský, levandule, arnika horská, třezalka, meduňka, avokádový olej, hroznový olej, vilín virginský, pupečníkovec asijský, zelený čaj, borůvka černá, hřebíčkovec kořenný

_____________________________________________________________________________________________________

O společnosti Herbamedicus

Švýcarská společnost Herbamedicus GmbH se sídlem v Curychu se zabývá vývojem a výrobou přírodních masážních balzámů a doplňků stravy. Mezi nejznámější balzámy patří Koňská mast, Dermorevital, Cellulitis a doplněk stravy Arthrorevital. Všechny bylinné extrakty obsažené v produktech společnosti Herbamedicus splňují přísné požadavky na prvotřídní kvalitu. Herbamedicus netestuje žádný ze svých výrobků na zvířatech.

Poslední aktualizace: 2.5.2011
Herbamedicus představuje Dermorevital, přírodní bylinný balzám po opalování na mapě
hodnotit kvalitu příspěvku | nahlásit příspěvek redakci
Sdílet s přáteli
Byl jsem zde!
Zapamatovat
zavřít reklamu