Loading...

GO a REGIONTOUR – cestovatelské veletrhy plné zážitků a chutí

Tipy a novinky

My Češi máme pověst náruživých cestovatelů a rádi vyrážíme jak za odpočinkem, tak za poznáním nebo zajímavými zážitky. Ale jedno mají všechny naše cesty společné. Ať už na nich hledáme cokoli a chystáme se na krátký výlet nebo až na druhý konec světa, vždycky potřebujeme kvalitní informace. Ty nejautentičtější nám opět nabídnou tradiční veletrhy cestovního ruchu GO a REGIONTOUR, které se na brněnském výstavišti konají od 16. do 19. ledna. Návštěvníky zde čeká nejen spousta inspirace, ale také gastronomický festival, atraktivní doprovodný program s cestovatelskou tematikou a navíc možnost vyzkoušet si některé volnočasové aktivity na vlastní kůži.

Na veletrhu REGIONTOUR se stejně jako v minulých letech představí nejen všechny turistické regiony České republiky, ale také zástupci turistických oblastí ze Slovenska a Maďarska, Polska a dalších zemí. Expozice v pavilonu P skvěle vystihují hlavní charakteristiky krajů a všude návštěvníky zahrnou informacemi o turistických premiérách pro příští sezonu. Dozvědí se o nových turistických programech, zajímavých místech i možnostech aktivního trávení volného času. Spokojeni určitě budou i cestovatelé, kteří hledají především informace o možnostech ubytování v atraktivních lokalitách. Přímo na stáncích regionů si mohou vybrat z nabídky hotelů, penzionů, turistických ubytoven, ale i zájezdů cestovních kanceláří.

Do sousedního pavilonu F na veletrh GO zamíří především zájemci o zahraniční dovolenou. Mezi vystavovateli, jejich počet meziročně významně vzrostl, jsou například CK Zemek, AMERICA TOURS, CK NOMÁD, CK Victoria, Livingstone, Union poisťovňa aj. Zcela nevšední cestovatelské zážitky pak nabídne 17. ročník festivalu GO Kamera, který se v Kongresovém centru brněnského výstaviště koná po celé čtyři veletržní dny. Jeho hlavním tématem je Bhútán a největší hvězdou horolezecká legenda Peter Habeler.

Čtvrtek 16. ledna je určen odborným návštěvníkům, zatímco tradičně největší nápor veřejnosti se očekává v sobotu 18. ledna, kdy se zároveň odehraje nejzajímavější část doprovodného programu. Pokud si naopak chcete prohlédnout expozice ve větším klidu, vyberte si k návštěvě pátek od 14 do 18 hodin nebo neděli od 10 do 16 hodin, kdy se vstupné sníží ze 160 na 80 korun.

Poslední aktualizace: 8.1.2014
GO a REGIONTOUR – cestovatelské veletrhy plné zážitků a chutí na mapě
hodnotit kvalitu příspěvku | nahlásit příspěvek redakci
Sdílet s přáteli
Byl jsem zde!
Zapamatovat
zavřít reklamu