Loading...

Dovolená v České republice – krásná a přitom levná. Zkuste to!

Tipy a novinky

Stále přemýšlíte kam letos vyrazit na dovolenou? Láká vás moře, sluníčko, pláže a velké bazény? Potom ale proč někam daleko a namáhavě létat. Již nyní nás počasí v Čechách, na Moravě i na Slovensku krásně hřeje vysokými teplotami a hůř nebude. A koupání či pláž? Není problém, čtěte dál...!

Objevte krásy zdejšího kraje. Můžete vyrazit s rodinou či přáteli do jižních Čech za památkami (Hluboká nad Vltavou, Třeboň, Český Krumlov …) na Vysočinou za dosud málo objevenou krásnou přírodou nebo se nechte okouzlit krásnými Adršpašskými či Teplickými skálami dopoledne a odpoledne nebo večer vyražte na Safari do ZOO Dvůr Králové nad Labem.

Krom krásné krajiny je k výběru i příjemné ubytování ve všech těchto i jiných koutech. Hitem poslední doby jsou chaty a chalupy k pronajmutí. A že je z čeho vybírat! Můžete si například pronajmout chaloupku u lesa, kde lišky dávají dobrou noc, přes den vyrazít do lesa sbírat borůvky nebo na kole po okolí. Pokud jste milovníky spíše luxusnějsí dovolené, ani to není problém. Tak co například chalupu s WiFi internetem, zapuštěným krytým bazénem, saunou, vlastní „pláží“, venkovním altánem s grilem a posezením, stolním fotbálkem, wellness centrem, tanečním parketem kulečníkem nebo vinným sklípkem? Ano, toto vše již dnes nabízejí chaty a chalupy, ale i penziony v ČR a SR .

Náš tip z kolekce luxusnějšího ubytování - zkuste nahlédnout na nabídku chalupa Sudoměr A2223 v jižních Čechách s vlastním zapuštěným krytým bazénem, venkovním travnatým hřištěm se sítí i nočním osvětlením pro „párty“ až do rána a krytým posezením s grilem ve velké uzavřené zahradě zaručující naprostý klid. A nebo, pokud jste vyložene milovníky bazénů, zkuste kolekci důmů Chaty a chalupy s bazénem, kde si jistě ten svůj dům s bazénem pohodlně vyberete.

Naprostý klid, to je největší deviza soukromého ubytování. Další výhodou jsou různorodé kapacity objektů pro rodiny s dětmi nebo velké skupiny přátel. Můžete si pronajmout chatu nebo chalupu pro malou rodinku, řekněme pro 4 lidi nebo dokonce apartmán s bazénem pro 2 – 3 lidi. Stejně tak ale můžete vyrazit např. do Krkonoš do velké chalupy až pro 38 osob (nebo i méně) opět s plaveckým bazénem a tenisovým kurtem.

Dovolená v ČR, ale i v SR není drahá a má i další výhody jako nulová jazyková bariéra, není potřeba kupovat dalniční známky či platit „bakšiš“. Říkáte si nyní kde tu svou dovolenou rezervovat? Jednoduchý tip – zkuste ověřenou kvalitu. Dovolená v ČR a SR – AlkaTravel.cz . Zde najdete vždy osobně ověřené objekty, aktuální fotografie a ceny, které nejsou vysoké. A hlavně, cenu vám nikdo nezvýšuje a to se zárukou od roku 1994 !

Dobrý výběr dovolené a letní pohodu přeje AlkaTravel – dovolená po celý rok. wink

Poslední aktualizace: 24.5.2011
Dovolená v České republice – krásná a přitom levná. Zkuste to! na mapě
Kvalita příspěvku:
hodnotit kvalitu příspěvku | nahlásit příspěvek redakci
Sdílet s přáteli
Byl jsem zde!
Zapamatovat
zavřít reklamu