Loading...

Český výrobek s názvem, který vás rozesměje

Tipy a novinky

"Bezvlk" je originální označení českého výrobku, který je určen všem milovníkům pobytu v přírodě. "Bezvlk" je vždy po ruce.

Bezvlk, podsedák, podprdelník, universální outdoorová sedačka, izolační sedací podložka ... to jsou názvy, kterými lze označit český výrobek určený všem milovníkům pobytu v přírodě.

Tato univerzální outdoorová sedačka nabízí široké spektrum využití při různých venkovních aktivitách. Máte vždy na co si sednout s dokonalou izolací od chladu a vlhka. Intertrigo, opruzení, už nemá šanci. Vlka tak již nechytnete. Účinně chrání i záda před prochladnutím. Geniálně jednoduché řešení s jednoduchým zapínáním. Ocení ji každý turista, horolezec, cestovatel, lyžař, vodák, houbař, tremp, fanoušek na stadionu, návštěvník open air festivalů, návštěvník letního kina, zkrátka každý vyznavač outdoorových aktivit, ale i řemeslník, který potřebuje chránit záda, nebo řeší, kam si právě sedne. Bezvlk je vždy po ruce. Snadno se připevní k batohu při chůzi. Při zastávkách účinně chrání záda před prochladnutím a při potřebě sednout si na zem se jednoduše přemístí ze zad pod zadek.

" Když jste na treku, nebo kdekoli venku, hledáte v době odpočinku místo, kam si sednout. Vyhýbáte se místům vlhkým, špinavým, chladným a tvrdým. Většinou sednete na batoh s rizikem poškození toho, co máte uvnitř. Nakonec to není ani moc pohodlné. Někteří z obavy před prochladnutím či ti, kteří se obávají, že ´chytnouvlka´, si raději nesedají vůbec," říká zástupce výrobce Lenka Šubrtová a dodává: "Náš výrobek tuto situaci řeší velmi elegantně a profesionálně. Suché a čisté místo, izolované od chladu si nosíte stále s sebou."

Bezvlk je vyroben ze dvou pěnových vrstev zakončených vodovzdornou ochranou vrstvou, pokovenou PET fólií, se současně zvýšenou odolností proti mechanickému poškození. Účinně izoluje před chladem a vlhkem a eliminuje tepelný most. Je to skladný a praktický pomocník při všech outdoorových aktivitách. Rozměry: 240 x 350 x 20 mm. Nízká hmotnost: 82 g. Snadné uchycení pomocí pružného pásku s regulací objemu pasu. Zakončené rychle zapínatelnou přezkou Doporučená koncová cena je 289,- Kč. Výrobek lze objednat za zvýhodněnou cenu prostřednictvím webových stránek www.bezvlk.cz

Bezvlk prošel náročným testováním v létě 2011 na treku ve Fanských horách v Tadžikistánu. A obstál na výbornou. Více na www. bezvlk.cz


Poslední aktualizace: 26.3.2012
Český výrobek s názvem, který vás rozesměje na mapě
hodnotit kvalitu příspěvku | nahlásit příspěvek redakci
Sdílet s přáteli
Byl jsem zde!
Zapamatovat
zavřít reklamu