Loading...

ČERVEN – Měsíc stanů s Hanibal.cz

Tipy a novinky

Právě teď se konečně rozbíhá letní sezóna a na Hanibal.cz to odstartovali poměrně svižně. Nejen že do světa vyslali povedený katalog plný nádherných fotek, ale také rozběhli akci které nese všeříkající název: "ČERVEN – Měsíc stanů"

Je to vlastně dost jednoduché. Od začátku června bude každý týden věnován jedné konkrétní značce stanů – a Vy si tak budete moct počkat právě na tu svoji, a tu pak pořídit se slevou 20%. A je dobré říci, že si letos dali s výběrem značek v Hanibalu záležet. Posuďte sami...

COLEMAN › TÝDEN PRVNÍ › 2. – 8. června
Coleman je zavedená firma a v Hanibalu jsou nejčastěji v oblibě jejich rodinné stany. Takže pokud sháníte stan na kempování, který bude dobře zpracovaný a za dobré peníze, vyčkejte na první týden. Určitě vyberete!


Rekreační stany » Coleman Spirit 2 (vlevo); Rodinné stany » Coleman Coastline 8 Deluxe (vpravo)

JUREK › TÝDEN DRUHÝ › 9. – 15. června
Spolehlivé stany českého výrobce jsou evergreenem. Spolehlivé, kvalitně zpracované a v neposlední řadě s dobrým poměrem hmotnosti na uživatele. Od malých speciálů přes klasické turistické až po rodinné. To je Jurek!


Turistické stany » Jurek Ulli 2 (vlevo); Žďárské vaky » Jurek Bivak 1 (vpravo)

HILLEBERG, MSR a NORDISK › TÝDEN TŘETÍ › 16. – 22. června
Třetí týden bude ve znamení špičkových zahraničních stanů. Hilleberg je producentem snad nejuniverzálnějších stanů na světě, které vám vydrží extrémně dlouho a ochrání vás v jakémkoliv nečase. MSR potěší neskutečně nízkými hmotnostmi a novou řadou cenově dostupných stanů Elixir. Nordisk je dánský výrobce, který má ve svém portfoliu celou řadu speciálních stanů. Zaujmou vás?

Expediční stany » Hilleberg Anjan 3 GT (vlevo); Turistické stany » MSR Elixir 3 (vpravo)

PINGUIN › TÝDEN ČTVRTÝ › 23. – 29. června
A na závěr český Pinguin. Léty prověřené stany pro širokou škálu aktivit. Od kempování přes TURISTiku až po náročné expedice. I s Pinguinem se musí počítat!

Turistické stany » Pinguin Gemini 150 Extreme (vlevo); Rodinné stany » Pinguin Omega 6 (vpravo)

Více podrobností o akci najdete samozřejmě na přímo na stránkách Hanibal Sport.

Poslední aktualizace: 2.6.2014
ČERVEN – Měsíc stanů s Hanibal.cz na mapě
hodnotit kvalitu příspěvku | nahlásit příspěvek redakci
Sdílet s přáteli
Byl jsem zde!
Zapamatovat
zavřít reklamu