Loading...

Canada Goose je zbraní filmových hvězd a celebrit.

Tipy a novinky

Nejstylovější, nejluxusnější a zároveň nejteplejší oblečení, které nezklame za žádných podmínek.

Pravé prachové husí peří, špičkové látky, vše ověřeno v akci na základnách v Arktidě i ropných plošinách v Severním moři. Pohodlí, kvalita, teplo a výborný pocit. Canada Goose vyrábí vysoce kvalitní svrchní oblečení v Kanadě již více než padesát let! Nosí jej lidé různých profesí po celém světě - od vědeckých základen na Jižním pólu a ostrovech kanadské Arktidy, přes vesničky v rakouských a italských Alpách až po rušné ulice Stockholmu, Milána nebo New Yorku. A všichni oceňují kvalitu, funkčnost a především styl.

http://www.canada-goose.com

Canada Goose je legenda, která konečně oficiálně vstoupila na český trh, a její novou kolekci můžete ochutnat především ve VICTORINOX Shopu - Na Příkopě 22, Slovanský dům, Praha 1 (možnost zapůjčit k focení apod. ) a v dalších sportovních prodejnách.

Canada Goose - kvalita a teplo v každých podmínkách, tomu se těžko odolává. Vábení „kanadské husy" podlehl i Ivan Hašek, přeseda ČMFS a uznávaná autorita českého fotbalu. Tímto ho vítáme mezi Goose People, v jejichž řadách jsou i světoznámé osobnosti jako Nicholas Cage, Morgan Freeman, Cuba Gooding Jr., Susan Sarandon, Snoop Dogg, Vladimir Putin, George Bush a mnoho dalších

Poslední aktualizace: 29.12.2009
Canada Goose je zbraní filmových hvězd a celebrit. na mapě
Autor: pilnas
Kvalita příspěvku:
hodnotit kvalitu příspěvku | nahlásit příspěvek redakci
Sdílet s přáteli
Byl jsem zde!
Zapamatovat
zavřít reklamu