Loading...

AQUACENTRUM Pardubice, to je zábava pro celou rodinu!

Tipy a novinky

Přijměte pozvání do moderně zrekonstruovaného AQUACENTRA, které již od svého otevření přivítalo více než 1 000 000 návštěvníků. Věříme, že Vás tímto článkem přesvědčíme, že stojí za to se k nám přijet podívat a všechno řádně "prověřit".

Vodní plocha celého Aquacentra čítá více než 2530m² a své tu najde opravdu každý od batolat až po seniory či handicapované. Můžete se unavit nejen ve vodním světě, ale i ve fitness nebo naopak načerpat tolik potřebnou energii ve wellness. A protože víme, že pobyt ve vodě i u vody vysiluje, tak jsou tu pro Vás bistra téměř v každé části.

Pro miminka a jejich rodiče máme prostorově oddělenou část s veškerým zázemím (kočárkárna, recepce, bar a dětský koutek). V bazénu s vodou o teplotě 32°C plaveme v malých skupinkách. Po mini-sportovním výkonu se můžete jít ohřát do sauny, která je pár kroků od bazénu. Plaváním vše nekončí, a tak se nabízí možnost dát si kávu a v klidu děťátko nakrmit v aklimatizační místnosti jež je vedle dětského koutku.

Ať jste profi, kondiční nebo rekreační plavec 50m bazén je Vám plně k dispozici. Jako jediný bazén v republice disponuje nášlapnými bloky od firmy Omega a splňuje tak všechny parametry pro konání mezinárodních závodů.

Zóna Aqua přináší nejen adrenalin ale i relax. Nevěříte, zde je naše nabídka:

horolezecká stěna nad vodou skokanského bazénu, divoká řeka, bazén s vlnobitím, člunový tobogán a trojskluzavka
a nejen to, také brouzdaliště s vodními zvířátky, interaktivní ucpávačkou a pohádkovou obrazovkou pro nejmenší, bazén pro větší plaváčky se skluzavkou.

K rychlému dobitý energie jsou připraveny dvě propojené vířivky pod palmami a relaxační bazén s vodopádem, masážními tryskami a vodními chrliči.

Dáváte raději přednost venkovním aktivitám? Žádny problém – letní venkovní pláž s víceúčelovým bazénem, šplhací sítí, vlnobitím, chrliči, vodními masážními lůžky, brouzdalištěm se skluzavkou a bazénem s vodní číší pro malé návštěvníky jsou Vám plně k dispozici. Děti se mohou vyřádit v multifunkčním hradu nebo si pohrát na pískovišti.

Že Vás více oslovuje pohyb na "suchu"? Využijte služeb osobního trenéra a vydejte se do našeho fitness. Posuďte sami, zda jsme prostor 350m² využili dokonale:

Strojová zóna s moderními posilovacími stroji firmy Nautilus a Nitro Plus.

Funkční zónou – zde máte možnost vyzkoušet multifunkční FTS konstrukci a nářadí od firmy REEBOK. Tento prostor nabízí na malé ploše velké množství stanovišť, která jsou hojně využívána pro skupinový trénink (sportovců) nebo trénink s osobním trenérem.

V kardio zóně najdete běhátka, rotopedy, veslařské trenažery a elliptically.

Ani zde nezapomínáme na to, že by Vám mohla dojít "šťáva". Fitness bar je nabitý energetickými nápoji, koktejly, energetickými tyčinkami a gely.

Ale nejen sportem živ je člověk, mysleme také na regeneraci organismu. Vířivka, sauna, parní komora, infra komora, sněhová komora, Kneippova bylinná lázeň, turecká lázeň, solná lázeň, sluneční louka – to vše nabízí zóna Wellness. Teď už schází jen pár kroků, a můžete ulehnout na masérský stůl a nechat se hýčkat profesionály z Thajska. Vybírat můžete s tradičních thajských masáže NUAT BORAN, NUAT TAAO, olejové masáže a antistresové masáže.

Zajímá Vás, jak dalece to zatíží Vaši kapsu? Vše zajišťuje tzv. elektronická peněženka, která je zároveň i čipem. Ten Vás vpustí na všechny atrakce a ke všem službám, které chcete využít. Neplatíte tedy víc, než využijete a přitom máte své věci včetně peněženky bezpečně uzavřené ve skříňce. Ceník je rozdělen do pěti zón a následně na základní a zvýhodněné vstupné vždy s ohledem na to, jak dlouho se u nás zdržíte.

A jak máme otevřeno?

50m bazén a fitness má otevřeno od 6-21:45h. Soboty, neděle a svátky Vás necháme vyspat a v 10h se na Vás těšíme. Zdržet se můžete až do 21:45h.

Zóna Aqua otevírá své brány každý den od 10h. a končíme ve 21:45h.

Že Vás více zajímá Wellness? Budeme potěšeni Vaší návštěvou vždy od 12 – 21:45h., soboty, neděle a svátky potom od 10h. - 21:45h.

Hledáte nápad na originální dárek? Určitě si vyberete ze široké škály dárkových poukazů (na kurzy plavání) nebo dobíjecích kuponů v hodnotách 100 Kč, 200 Kč, 500 Kč anebo dárkových vstupenek (na jednotlivé zóny).

Nabízíme též možnost firemního večírku či větší uzavřené společnosti "jinak a netradičně" v prostorách zóny Aqua nebo Wellness.

O tom, že náš záběr je opravdu široký Vás jistě přesvědčí nabídka kurzů plavecké školy, která se řídí mottem "Nad vodou i pod vodou, vždycky s dobrou náladou". O úsměv na tváři nejen batolat, ale i dětí předškolního věku, školáků, dospěláků a seniorů se stará tým profesionálních instruktorů v čele s Mgr. Janou Klusáčkovou, která nás úspěšně reprezentovala v plavání na olympiádě v Pekingu.

Součástí objektu Aquacentra je nabídka služeb REHABILITACE TITAN a Aerobic centra "nad bazénem".

Aquacentrum leží v klidné části Pardubic, hned za "zády" má rozlehlý park a venkovní sportoviště, kam mohou zavítat sportovní týmy, které se rozhodnou u nás strávit více než jeden den. Jen pár kroků, kam i unavené tělo sportovcovo dojde je nově postaven hotel s veškerým zázemím.

Ještě stále jste na pochybách? Možná Vám rozhodování ulehčí i doprovodné akce, které se v Aquacentru pořádají. Zmiňme alespoň příměstské tábory pro děti, které se konají v době školních prázdnin, dále potom oslavy svátků (např. Sv. Valentýn, Mikuláš, velikonoce pro děti) nebo třeba saunové ceremoniály. Dále jsou pořádány akce pro seniory (cvičení s plavání a relaxace ve wellness), různé sportovní akce na utužení těla v Aqua zóně apod. Pokud chcete být informováni a podle toho naplánovat pobyt u nás, pak se přihlaste na našich webových stránkách k odebírání novinek.

www.aquapce.cz

Poslední aktualizace: 24.9.2014
AQUACENTRUM Pardubice, to je zábava pro celou rodinu! na mapě
hodnotit kvalitu příspěvku | nahlásit příspěvek redakci
Sdílet s přáteli
Byl jsem zde!
Zapamatovat
zavřít reklamu