Loading...

6. ročník soutěže o titul Nejkrásnější nádraží ČR 2012

Tipy a novinky

Soutěž o titul Nejkrásnější nádraží ČR 2012...

...Je tradičním, v současnosti již 6. ročníkem soutěže o titul Nejkrásnější nádraží ČR 2012. Kandidáty na titul navrhuje veřejnost, která také rozhoduje o vítězi.

Soutěž o titul Nejkrásnější nádraží ČR je prezentací dobrých příkladů v péči o prostředí železničních stanic a zastávek. Týká se budov, ostatních objektů i jejich okolí. Smyslem soutěže je upozornit veřejnost na stav našich nádraží, chválit dobrou práci lidí, kteří o svoje nádraží dobře pečují, a dát dobrým příkladem ostatním. Smyslem soutěže je zvýšit zájem veřejnosti o železnici a o cestování vlakem. Nedílnou součástí je zásadní zlepšení prostředí stanic, zastávek a nádraží. Soutěž motivuje vlastníky, správce, zaměstnance a obce k dobré péči o svěřený majetek a rozvoj trvale udržitelné Dopravy,. Po zásluze oceňuje dobrou práci lidí, kterým na konkretním nádraží či zastávce opravdu záleží. Zveřejňuje finalisty v médiích a tím šíří jejich dobrou pověst a příklad pro ostatní.

Vítězové jednotlivých ročníků soutěže:

2007 – Ostroměř, 2008 – Trutnov, 2009 – Zahrádky u České Lípy, 2010 – Choceň, 2011 - Uherské Hradiště

Návrh musí obsahovat 3 kvalitní fotografie a stručné zdůvodnění, proč stanici či zastávku navrhujete a podpis. Pokud uvedete i adresu, budete zařazeni do slosování o jízdenky do historických vlaků a vstupenky do Království železnic. Na adresu budou vítězům tyto ceny odeslány. Osobní údaje nebudou jinak využívány

Návrhy krásných nádraží a zastávek zasílejte mailem nebo poštou na adresy: nejkrasnejsinadrazi@cd.czTato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript , případně dostalova_alena@seznam.cz nebo listovní poštou Asociace Entente Florale CZ – Souznění, o.s., V pevnosti 159/5b, 128 00 Praha 2.

Soutěž o titul Nejkrásnější nádraží ČR má několik fází s následujícími termíny pro letošní ročník 2012 :

Veřejnost bude zasílat návrhy do 9.9.2012,

finalisté budou vybráni do 10. 10. 2012,

pro finalisty bude hlasovat veřejnost do 11.11. 2012

a slavnostní vyhlášení proběhne 12.12.2012 v Senátu.

Poslední aktualizace: 3.5.2012
6. ročník soutěže o titul Nejkrásnější nádraží ČR 2012 na mapě
hodnotit kvalitu příspěvku | nahlásit příspěvek redakci
Sdílet s přáteli
Byl jsem zde!
Zapamatovat
zavřít reklamu