TURISTIKU PODPORUJÍ
61 465 turistů a cestovatelů
109 124 výletů, turistických cílů, tras a cestopisů
1 362 907,- odměny za články

Vánoční dárky - TIPY na Vánoce - dárky na Vánoce jako dárkové poukazy - diskuse

Přidat příspěvek do diskuse

Email se nezobrazí.
  • turista
    Karolína
    9.12.2015 0:17
    Ahoj, s tím poukazem to není vůbec špatný nápad, také co nového má člověk pořád vymýšlet že. Přemýšlela jsem nad nějakým poukazem na adrenalinový zážitek, třeba jízda super autem, seskok padákem, let balonem atd. Přítel má rád adrenalinové sporty tak si myslím že by to pro něj byl dobrý dárek. Zatím pro něj mám jen novou bundu na motorku z www.motomaniac.cz/ tak potřebuji ještě další dárky abych měla klid. :)
  • turista
    Alex
    poukaz
    29.12.2014 12:40
    zdravím, taky se připojím tady k diskusi ;) moje přítelkyně už pět let hraje na akustickou kytaru a já jsem jí chtěl na vánoce koupit nějaký pěkný dárek, který bude s tou kytarou souviset, protože moje milá žije hudbou a tak jsem ji koupil mimo jiné dárkový poukaz do obchodu www.kytary.cz a byla nadšená ;) tak jsem jen chtěl říct, že se nebojte dávat dárkové poukázky, potěší ;)
  • turista
    Maruška
    Dárek pro mámu
    27.12.2014 17:40
    Ahojte já jsem letos vůbec netušila jak velkou udělám radost mamince, když jsem jí koupila vitamíny kolagen forte a byla z toho dárku fakt nadšená, tak mám radost, že dárek v podobě vitamínů a doplňků stravy vůbec není špatný nápad, tak kdyby někdy někdo nevěděl co a jak koupit, tak zkuste, třeba taky tím někomu uděláte radost ;) http://www.kolagen-forte.cz/
  • turista
    Pavel
    Sleva na eshopu na Hanibal
    15.12.2014 21:07
    Ahoj, našel jsem slevu do outdoor eshopu Hanibal.cz, kupon platí do konce ledna a sleva je ve výši 4 % na vše. Během procesu platby stačí zadat slevový kod "sbatuzkem". Končí do konce ledna tak bacha na to!

Přidat příspěvek do diskuse

Email se nezobrazí.

Zpět na příspěvek Vánoční dárky - TIPY na Vánoce - dárky na Vánoce jako dárkové poukazy