Loading...

Soutěžte o zájezd, Apple iPad a fotoknihy

Tipy a novinky

Bontia, největší výrobce tištěných fotoknih v České republice, společně s redakcí časopisu National Geographic a cestovní agenturou Adventura připravili Soutěž, první svého druhu, pro ty, kdo rádi cestují a fotí.

Soutěžte o nejzajímavější obálku

Vyberte svou nejpovedenější fotografii a umístěte ji na obálku fotoknihy v jednoduchém online editoru. Ty nejlepší obálky odměníme. Téma obálky je na vás. Turistika, cykloturistika, dovolená, výlet, moře, hory nebo města. Vytvořte obálku o tom, co máte opravdu rádi. Začněte právě teď.

V soutěži je zatím přihlášeno jen 800 obálek. Vítězové se hledají až do konce léta. Čím dříve se přidáte, tím větší šanci máte na výhru.

Prohlédnout si všechny obálky

Ceny v hodnotě 200 000 Kč

Soutěží se o zájezd, iPad, velké cestovní batohy, fotoknihy Bontia a roční předplatné časopisu National Geographic. Navíc každý soutěžící automaticky získává časopis National Geographic s vlastní fotkou na obálce.

Vyhrajte dovolenou

Hlavní cenou v soutěži je poukaz v hodnotě 15 000 Kč na letecký zájezd pro dvě osoby pořádaný cestovní agenturou Adventura. Výherce si může vybrat z několika desítek exotických destinací, které mu pomůže detailně poznat zkušený průvodce.

Cestovní kancelář Adventura je známá především jako organizátor dobrodružných zájezdů. Pokud tedy hledáte nevšední zážitky a nebojíte se vzrušení, první cena je pro vás jako stvořená.

Vyhrajte iPad Mini 3

Druhou cenou je originální Apple iPad v hodnotě 10 000 Kč. Multifunkční zařízení vám umožní vytvořit si vlastní fotoknihu z cesty v moderní aplikaci. Až se vrátíte z dovolené domů, fotokniha s vašimi fotografiemi na vás už může čekat. K novému iPadu vede jedna fotka.

Vyhrajte cestovní batoh na foto výbavu

Třetí cenou je velký cestovní batoh National Geographic v hodnotě 7 000 Kč, který byl vyvinut speciálně pro fotící cestovatele a dobrodruhy. Díky jeho velikosti a velkému množství kapes poskytuje prostor pro rozsáhlou fotografickou soupravu a osobní věci.

Získejte poukaz na fotoknihy

Tři absolutní vítězové obdrží k uvedeným cenám poukaz v hodnotě 2 000 Kč na originální fotoknihy Bontia.

Fotokniha v dnešní době představuje jeden z nejpopulárnějších způsobů, jak uchovat fotografie z cest. Značka Bontia je navíc zárukou maximální kvality a prožitku z prohlížených fotografií. Fotoknihy Bontia se vyrábí na nejmodernějších digitálních strojích a kvalitativně jsou na úrovni špičkových obrazových publikací z knihkupectví. Pošlete fotku a získejte vlastní fotoknihu z dovolené.

Získejte National Geographic s vlastní fotkou

Každý soutěžící získává speciální číslo časopisu National Geographic s vlastní fotkou na obálce. Překvapte příbuzné a darujte jim originální dárek. Obálku si můžete přizpůsobit přesně podle vašich představ.

750 fotoknih pro favority Soutěže

Soutěž probíhá od 1. 7. do 1. 9. a je rozdělena na tři soutěžní kola. V každém z nich je vybráno 250 finalistů, kteří obdrží poukaz v hodnotě 700 Kč na fotoknihy Bontia. Dále jsou vybráni vítězové každého ze tří kol. Ti získávají roční předplatné časopisu National Geographic v hodnotě 1 000 Kč a originální batoh National Geographic v hodnotě 3 000 Kč. Třešničkou na dortu jsou samozřejmě ceny pro tři absolutní vítěze.

Překonejte ostatní vlastní obálkou. Soutěžte. Přihlaste svou fotku.

Poslední aktualizace: 27.7.2015
Soutěžte o zájezd, Apple iPad a fotoknihy na mapě
hodnotit kvalitu příspěvku | nahlásit příspěvek redakci
Sdílet s přáteli
Byl jsem zde!
Zapamatovat
zavřít reklamu