Loading...

Soutěž

Tipy a novinky

Velká letní soutěž „Ceny Kudy z nudy 2012“ je v plném proudu. Už po čtvrté ji letos vyhlásila agentura Czechtourism, provozovatel oblíbeného portálu s tuzemskými turistickými nabídkami www.kudyznudy.cz. Od 1. srpna navíc dojde k rozšíření nabídky o další samostatnou kategorii "Nejlepší vinařství".

Veřejnost může z celkem dvou stovek nominovaných turistických aktivit vybírat tu nejlepší až do 30. září 2012. Stačí kliknout na soutěžní banner na stránkách www.kudyznudy.cz a vyplnit interaktivní hlasovací formulář. Aktivity jsou pro přehlednost rozděleny do kategorií: tradiční turistický cíl, novinka turistické sezóny, originální podnikatelský počin a od srpna nově také nejlepší vinařství. Každý uživatel tak může mezi své favority rozdělit celkem 20 hlasů.

"Počet hlasů, které už nominované aktivity posbíraly, se v současnosti blíží hranici 20 tisíc a zájem o hlasování je letos obrovský," říká vedoucí portálu Kudy z nudy Štěpánka Orsáková. Jistě k tomu přispívá i skutečnost, že všichni účastníci jsou automaticky zařazeni do slosování a každý týden tak mají možnost vyhrávat atraktivní ceny.

Nabídka aktivit, pro které je možno na stránkách soutěže hlasovat, odráží možnosti trávení volného času v České republice. O přízeň hlasujících se tak ucházejí například zoologické zahrady, skialpinistická centra, rekonstruované hrady a zámky, wellness centra, netradiční muzea, ale také podzemní štoly, biofarmy, katakomby nebo třeba Tvarůžková cukrárna.

Hlasujte a vyhrajte na www.cenykudyznudy.cz.

O soutěži:

Cílem této soutěže je především podpora domácího cestovního ruchu a přiblížení turisticky zajímavých míst a novinek sezóny turistům. Vítězem minulého ročníku se stalo Skalní město Adršpach, těsně jej následovala nejhezčí vyhlídka na České Švýcarsko "Belvedér" a jako třetí skončil hrad Karlštejn - se svým programem "za mistrem Theodorikem i Otcem vlasti".

Pro více informací k soutěži se můžete obrátit přímo na redakci portálu Kudy z nudy na e-mailu katalog@czechtourism.cz.

Poslední aktualizace: 2.8.2012
Soutěž na mapě
hodnotit kvalitu příspěvku | nahlásit příspěvek redakci
Sdílet s přáteli
Byl jsem zde!
Zapamatovat
zavřít reklamu