TURISTIKU PODPORUJÍ
61 475 turistů a cestovatelů
110 469 výletů, turistických cílů, tras a cestopisů
1 366 695,- odměny za články

Z Prostějova do Bílé Lhoty aneb z palírny na čerstvý vzduch - diskuse

Přidat příspěvek do diskuse

Email se nezobrazí.
  • Re:
    12.4.2013 6:04

    My se domácí slivovici určitě nebráníme, ale víš jak se to říká: "Doma pij, co máš - v Prostějově, co Ti nalijí".

  • 12.4.2013 0:58

    Moc hezky napsaný článek a nebojte, u Becherů se taky fotit nesmí. 

    A Franta navrhuje domácí - no nevím, jak si vzpomenu na poslední "šliovicový" večírek kousek od Prostějova, vidím bílé myšky ještě dneskawink

  • 11.4.2013 21:54

    Když jsem viděl tu kořalku, taky se mi dělalo nevolno. Když se narodila mladší dcera, tak jsem ji zapil domácí slivovicí od příbuzných z Veřovic, měla asi 70 % a myslel jsem, že je to můj konec. Jinak vínko je vínko.Smile

  • 11.4.2013 18:45

     Ta v pořadí 13.fotografie - ( impresionisticky ztvárněné listoví na stromě v parku) - tak ta je naprosto GENIÁLNÍ !! Článek je též velmi dobrý, jen se mne asi tak do půlky při čtení držela menší žaludeční nevolnost : lidi zlatí, co to chlastáte za všelijaké šroty, proč si radši nekúpíte pár litrů pořádnéj domácí sliovice ?!?

  • Tu mlékárnu
    11.4.2013 13:05

    Ti tedy moc nevěřím. Už ty Loštice byly podzřelé, ačkoliv chlebíček s tvarůžkem a plzní u Coufalů je i mou oblíbenou svačinkou.

Přidat příspěvek do diskuse

Email se nezobrazí.

Zpět na příspěvek Z Prostějova do Bílé Lhoty aneb z palírny na čerstvý vzduch