Fotogalerie Elán a chuť posouvají hranice gastronomie

 autor: ivanforal


Zprava: Milan Monsport a jeho kolega Jaroslav Ježek mají bohaté zahraniční zkušenosti. Především se naučili pracovat se surovinami, které v minulosti nebyly na našem trhu dostupné.
Pokud Jan Krečmer, someliér a vedoucí provozu v jedné osobě, před majitelem nákup obhájí, má volnou ruku ve výběru velkých vín
Maličkost, která pomáhá udržovat suroviny v čerstvém stavu déle, než je běžný standard – vakuovací zařízení
Milan Monsport a jeho kolega Jaroslav Ježek mají bohaté zahraniční zkušenosti. Především se naučili pracovat se surovinami, které v minulosti nebyly na našem trhu dostupné.
Pokud Jan Krečmer, someliér a vedoucí provozu v jedné osobě, před majitelem nákup obhájí, má volnou ruku ve výběru velkých vín
zavřít reklamu