Fotogalerie Elán a chuť posouvají hranice gastronomie

autor: ivanforal
autor: ivanforal
autor: ivanforal
Zprava: Milan Monsport a jeho kolega Jaroslav Ježek mají bohaté zahraniční zkušenosti. Především se naučili pracovat se surovinami, které v minulosti nebyly na našem trhu dostupné.
Zprava: Milan Monsport a jeho kolega Jaroslav Ježek mají bohaté zahraniční zkušenosti. Především se naučili pracovat se surovinami, které v minulosti nebyly na našem trhu dostupné.   •   autor: ivanforal
Pokud Jan Krečmer, someliér a vedoucí provozu v jedné osobě, před majitelem nákup obhájí, má volnou ruku ve výběru velkých vín
Pokud Jan Krečmer, someliér a vedoucí provozu v jedné osobě, před majitelem nákup obhájí, má volnou ruku ve výběru velkých vín   •   autor: ivanforal
Maličkost, která pomáhá udržovat suroviny v čerstvém stavu déle, než je běžný standard – vakuovací zařízení
Maličkost, která pomáhá udržovat suroviny v čerstvém stavu déle, než je běžný standard – vakuovací zařízení   •   autor: ivanforal
autor: ivanforal
autor: ivanforal
autor: ivanforal
Milan Monsport a jeho kolega Jaroslav Ježek mají bohaté zahraniční zkušenosti. Především se naučili pracovat se surovinami, které v minulosti nebyly na našem trhu dostupné.
Milan Monsport a jeho kolega Jaroslav Ježek mají bohaté zahraniční zkušenosti. Především se naučili pracovat se surovinami, které v minulosti nebyly na našem trhu dostupné.   •   autor: ivanforal
Pokud Jan Krečmer, someliér a vedoucí provozu v jedné osobě, před majitelem nákup obhájí, má volnou ruku ve výběru velkých vín
Pokud Jan Krečmer, someliér a vedoucí provozu v jedné osobě, před majitelem nákup obhájí, má volnou ruku ve výběru velkých vín   •   autor: ivanforal
autor: ivanforal
zavřít reklamu