Loading...

Znáte Plzeňský kraj?

Tipy a novinky

Před námi je zimní období a mnozí se těší na lyžování, bruslení a další sportovní aktivity. Ale byla by škoda opomenout širokou škálu nabízejících se možností, co v těchto dnech podniknout.

Vypravit se po rozhlednách, navštívit hrady a zámky, muzea a dozvědět se úžasné, mnohdy překvapivé, informace z historie. Vzpomenete si, kde všude jste v Plzeňském kraji byli? Co vše jste již shlédli a navštívili? Víte, kde přesně se v Plzeňském kraji daná muzea, hrady, zámky a další turistické atraktivity nacházejí? Pojďte si při dlouhých večerech v teple vašeho domova u hrnku teplého čaje či kávy vyzkoušet své znalosti, případně se nechat inspirovat, kam se ještě vydat. Zahrajte si novou interaktivní hru „Znáte Plzeňský kraj?“ na portále www.turisturaj.cz.

Úkolem je na slepé mapě v časovém limitu určit správnou polohu turistický cílů na základě zobrazených otázek a fotografií. Je možno zvolit variantu pro začátečníky, kde jsou na mapě znázorněny silnice a řeky nebo náročnější verzi pro pokročilé se zcela slepou mapou. A pozor! Po přihlášení můžete soutěžit a ti nejpřesnější z vás se každý měsíc mohou těšit na USB karty, sady turistických map, čtivé knihy, cyklolahve a spoustu dalších zajímavých cen od Plzeňského kraje.

Poslední aktualizace: 29.11.2014
Znáte Plzeňský kraj? na mapě
Kvalita příspěvku:
hodnotit kvalitu příspěvku | nahlásit příspěvek redakci
Sdílet s přáteli
Byl jsem zde!
Zapamatovat
zavřít reklamu