Loading...

Zimní prodloužený víkend s wellness? Zkuste Braniborsko a ušetříte.

Tipy a novinky

Vrátili jste se po vánoční pauze do práce a už zase myslíte jen na to, jak si od ní odpočinout? Máme pro vás jeden tip: wellness pobyt v Braniborsku! Během zimních měsíců lze na prodlouženém víkendu i delším pobytu výrazně ušetřit.

Akce „Zimní Braniborsko“

U německých návštěvníků je velmi oblíbená zimní akce TMB Tourismus-Marketing Brandenburg GmbH „Zimní Braniborsko“. Během doby trvání této akce, tedy od listopadu do března, si mohou hosté v zúčastněných hotelích zarezervovat dvoulůžkové pokoje od 65 EUR na noc včetně snídaně. Na prodlouženém víkendu či kratší dovolené v Braniborsku tak můžete výrazně ušetřit. Letos se akce účastní 60 tří a čtyřhvězdičkových hotelů, jež nabízejí ubytování pro dvě osoby včetně snídaně za 65 nebo 79 EUR.

Ušetřete ještě více

Kdo je flexibilní a netouží po dovolené v exponované víkendy, může na ubytování v týdnu ušetřit ještě více. U 31 poskytovatelů lze rezervovat ubytování i ve všední dny, tři noci pro dvě osoby ve dvoulůžkovém pokoji se snídaní tak vyjdou na 63 EUR místo 79 EUR při začátku pobytu od neděle do úterý.

Výhodné balíčky

Kromě toho spadají do akce „Zimní Braniborsko“ také vícedenní nabídky zimní dovolené, které kromě ubytování obsahují i další služby jako wellness, menu, zimní plavby loďkou nebo prohlídky s ochutnávkami. Kdo svůj pobyt v Braniborsku spojí s wellness, udělá jedině dobře. Termální lázně se nacházejí například ve městech Lübbenau, Burg (obě ve Spreewaldu necelé 3 hodiny od Prahy), Bad Saarow (jezerní krajina Oder-Spree, necelé 4 hodiny od Prahy), Templin (Uckermark, 4,5 hodiny od Prahy), Bad Wilsnack (Prignitz, cca 5 hodin od Prahy), Ludwigsfelde a Bad Belzig (obě ve Fläming, cca 3,5 hodiny od Prahy).

Akce „Zimní Braniborsko“ platí až do 31.3.2016.

Veškeré informace o akci naleznete na www.winterliches-brandenburg.de

Poslední aktualizace: 14.1.2016
Zimní prodloužený víkend s wellness? Zkuste Braniborsko a ušetříte. na mapě
hodnotit kvalitu příspěvku | nahlásit příspěvek redakci
Sdílet s přáteli
Byl jsem zde!
Zapamatovat
zavřít reklamu