Loading...

Zimní dovolená v Braniborsku: relax za přijatelné ceny

Tipy a novinky

Kdo si myslí, že Braniborsko je výhradně letní destinací, ten se plete! Velký výběr kvalitních hotelů a penzionů, stejně tak jako pestrá nabídka wellness a sportovních aktivit činí z kraje okolo Berlína atraktivní cíl pro zimní relaxační dovolenou.

Služby na úrovni za příznivé ceny

Pokud hledáte hlavně klid a wellness služby na vysoké úrovni, budete v Braniborsku na správné adrese. Přes zimu si navíc můžete vybrat z nabídky 80 hotelů nabízejících výhodné relaxační pobyty po celou sezonu. Ceny dvoulůžkových pokojů začínají na 65 Eurech za noc, včetně snídaně. Najdete tu velké wellnesshotely i klidné, romantické venkovské penziony či farmy. Pro usnadnění výběru níže najdete pár tipů.

Brandenburg an der Havel

Pokud jste spíše městský typ, ale přeci jen dáte přednost klidu před ruchem metropole, doporučujeme ubytování ve městě Brandenburg an der Havel západně od Berlína, případně v jeho bezprostředním okolí. Město láká svým starým centrem s domy z červených cihel. Romantický ráz mu dodává také řeka Havola – město totiž působí místy tak trochu jako Benátky, neboť se jeho část nachází na několika ostrůvcích uprostřed řeky, zatímco téměř ze všech stran je obklopeno jezery.

Spreewald

V létě rušný Sreewald se v zimě mění v oázu klidu. Dopřát si tu můžete wellness hned na několika místech, tím nejlákavějším je ale bezesporu komplex Spreewelten, kde si zaplavete s tučňáky! Aktivnější jedinci mohou vyrazit na kolo nebo si zaběhat v lesích podél vodních kanálů.

Tropical Islands

A pak je tu Tropical Islands. Sem by měl zamířit každý, kdo by si přes zimu rád dopřál trochu toho tropického teplíčka, ale nechce se mu cestovat přes půl zeměkoule. Teploty se v obří tropické hale drží na příjemných 26 stupních Celsia a ti odvážnější mohou vyplout i do nového venkovního bazénu. I tady je ale voda vyhřívaná, o čemž vás přesvědčí oblaka páry vznášející se během mrazivých dní nad hladinou.

Zima v Braniborsku

Informujte se o možnostech zimní dovolené v Braniborsku. Aktuální nabídku ubytování a tipy na výlety naleznete na http://www.reiseland-brandenburg.de/angebote/winterliches-brandenburg.html

Poslední aktualizace: 8.2.2017
Zimní dovolená v Braniborsku: relax za přijatelné ceny na mapě
hodnotit kvalitu příspěvku | nahlásit příspěvek redakci
Sdílet s přáteli
Byl jsem zde!
Zapamatovat
zavřít reklamu