Loading...

Tropical Island - Dotkněte se tropů!

Tipy a novinky

NOVASOL: ubytování přímo u největšího tropického aquaparku v Evropě TROPICAL ISLANDS se vstupem zdarma po dobu pobytu. Již od dvou přenocování!

Jen 3 a 1/2 hodiny cesty z Prahy, 60km jižně od Berlína a jen několik minut od unikátní přírodní oblasti Sprévaldu. V ceně ubytování NOVASOL je zahrnut vstup do areálu (kromě světa saun a dětského klubu Tropino) po celou dobu pobytu pro všechny ubytované.

Dotkněte se tropů, aniž byste trávili spousty hodin v letadle. Zastřešený gigantický ráj zve k dovádění ve vodě i na břehu. Deštný prales s 20.000 rostlinami. Více než 1 km dlouhá stezka vede kolem masožravých rostlin, banánovníků a kávovníků. Nad močálem se klene můstek a nabízí pohled na vodní želvy, japonské kapry, sumce a plazy. Voda Pacifiku s plochou čítající na 3000 m2 má příjemnou teplotu 28 °C. Upravená písečná pláž měřící 200 m je poseta lehátky. Dětský bazén. Laguna z ostrova Bali rozkládající se na 1.200 m², to je půvabná romantika. Divoká řeka, skluzavky a vířivky zvou k plavání a relaxaci v 32 °C teplé vodě. V místech, kde laguna hraničí s pralesem, umocňuje atmosféru džungle jeskyně a vodopád. Na procházku se můžete vydat po bulváru kolem pestrých obchůdků. K vidění je také věrná kopie impozantní brány z ostrova Bali, která je vstupem do vesnice se stavbami z Thajska, Bali, Bornea a Samoy. Zdejší stylové restaurace pro vás mají skutečně jedinečné kulinářské zážitky.

NOVASOL vám nabízí komfortní ubytování ve skandinávském stylu za bezkonkurenční ceny a jen necelých deset minut pěší procházky od tropického ráje. Bez ohledu na počasí, sami svými pány, v soukromí a přesto uprostřed dění. A chcete s sebou mít i svého domácího mazlíčka? Žádný problém. V NOVASOL domcích jsou domácí zvířata vítána, bez dalších poplatků.

Všechny NOVASOL rekreační domy v rekreačním parku Tropical Islands Resort jsou kvalitně vybaveny: samozřejmostí je TV a přehrávač DVD, každý dům má klimatizaci a v obývacím pokoji krbová kamna. Dřevo můžete zakoupit až na místě! Dětská postýlka a židlička. Povlečení a ručníky si můžete přivézt s sebou nebo pronajmout až na místě. Spotřeba energií a závěrečný úklid se hradí na místě z vratné kauce.

NOVASOL s.r.o. Zlatnická 4, 110 00 Praha l; tel.+420 222 329 098, - 602 663 645, www.novasol.cz

NOVASOL s.r.o. Nám. TGM 809, 468 51 Smržovka; tel.+420 483 382 955, - 606 729 702, novasol@novasol.cz

Poslední aktualizace: 20.12.2010
Tropical Island - Dotkněte se tropů! na mapě
Kvalita příspěvku:
hodnotit kvalitu příspěvku | nahlásit příspěvek redakci
Sdílet s přáteli
Byl jsem zde!
Zapamatovat
zavřít reklamu