Loading...

Revoluce! Celosezonka na (skoro) celé Česko!

Tipy a novinky

Czech Skipass – lyžařská celosezónní permanentka vám umožní lyžovat v 19 velkých lyžařských střediscích po celé České republice. Už neplatí mýtus o tom, že střediska v Česku nejsou ochotna spolupracovat. Nyní se jich spojilo hned 19! A přináší novinku - unikátní skipas, který zjednoduší, zpříjemní a zásadně zpestří zimu každého milovníka lyžování!

Myšlenka na vytvoření společného celosezónního skipasu, který by umožnil lyžařům v České republice výběr z hned několika zimních středisek, vznikla v létě 2014. K zakládajícím střediskům ze Špindlerova Mlýna a SkiResortu Černá hora – Pec se brzy přidávala další. A tak se zrodil pilotní ročník projektu Czech Skipass! Všichni pevně věří, že v příštích letech se přidají i další lyžařské areály.

Proč vznikl tento projekt
Prvotní cílem není byznys a maximalizace zisku, ale snaha dokázat, že i v Česku jsou střediska schopná komunikace a aktivit, které osloví společného klienta, dají mu nové možnosti a komfort. Že stejně jako v Alpách i v České republice můžeme vytvořit společnou jízdenku, která bude platit na rozsáhlejším území. Czech Skipass lze využít v mnoha skiareálech, které jsou tvořeny různými podnikatelskými subjekty a působí v různých pohořích České republiky. Díky otevřenému přístupu provozovatelů lyžařských středisek můžeme ukázat, že i v ČR máme nejen moderně vybavené skiareály, ale jsme konkurenceschopní také v oblasti marketingu a koordinace nabídky.

Klientské výhody Czech Skipassu
Lyžaři získají možnost lyžovat na jednu permanentku bez omezení v různých koutech ČR. Díky komplexnosti nabídky ušetří své peníze a dostanou příležitost komfortně a kdykoli lyžovat hned na několika sjezdovkách v České republice. Držitelé Czech Skipassu budou mít k dispozici celkem 154 km sjezdových tratí, 26 lanovek a 118 vleků, aniž by museli do pokladen jednotlivých areálů, veškerá odbavovací technologie je kompatibilní. Jedna karta – Czech Skipass - funguje bez omezení všude stejně jako lokální skipas. Permanentka je platná po celou sezónu 2014/15, je nepřenosná a až na jedno středisko ji lze využít i na večerní lyžování.

Velmi dobrá je i dosažitelnost areálů. Průměrná vzdálenost např. z Prahy ke všem 19 střediskům je jen 163 km.

Tento projekt podporuje AHS ČR
Po dohodě se zakládající skupinou skiareálů byla v polovině října 2014 nabídnuta účast v tomto projektu všem členským organizacím Asociace horských středisek ČR (AHS ČR). K původním lyžařským střediskům tak přibyla další, takže Czech Skipass je nyní možno využívat v 19 skiareálech po celé ČR. AHS ČR podporuje myšlenku spojení nabídky několika lyžařských středisek a i do budoucna chce přispět k dalšímu rozšíření a rozvoji celého projektu.

Kde si můžete Czech Skipass zakoupit
Prodej Czech Skipassu byl zahájen 1. listopadu 2014 a zájemci si jej mohou koupit u každého ze zúčastněných lyžařských středisek. Ceny celosezónního skipasu se pohybují v rozmezí od 8 do 11 tis. Kč.

Více informací na www.czechskipass.cz

Lyžařská střediska, ve kterých lze využít Czech Skipass:

  1. Skiareál Špindlerův Mlýn
  2. SkiResort Černá hora – Janské Lázně
  3. SkiResort Pec pod Sněžkou
  4. SkiResort Velká Úpa
  5. SkiResort Svoboda nad Úpou
  6. SkiResort Černý Důl
  7. Skiareál Klínovec
  8. Skiaréna Jizerky - Tanvaldský Špičák
  9. Skiaréna Jizerky - Bedřichov
  10. Skiaréna Jizerky - Severák
  11. Dolní Morava relax & sport resort
  12. Skiareál Lipno
  13. Ski & Bike Špičák na Šumavě
  14. Ski Areál Malá Úpa
  15. Ski Family Dolní Dvůr
  16. Ski areál Kouty
  17. Skicentrum Deštné
  18. Skicentrum Kohútka
  19. Skiareál Monínec
Poslední aktualizace: 24.11.2014
Revoluce! Celosezonka na (skoro) celé Česko! na mapě
hodnotit kvalitu příspěvku | nahlásit příspěvek redakci
Sdílet s přáteli
Byl jsem zde!
Zapamatovat
zavřít reklamu