Loading...

NOVÁ SEZÓNA V DINOPARKU ZAČÍNÁ!

Tipy a novinky

Je tu jaro a s ním se jako každý rok otevírají brány do druhohor ve všech z 5 DinoParků v České republice.

Znovu se tak zpřístupňuje dobrodružná cesta do druhohor mezi statickými i robotnickými modely dinosaurů v životních velikostech v přírodních dekoracích, s dětskými atrakcemi i naučnými stezkami.

DinoParky vstupují do sezóny 2015 s mnoha úpravami a vylepšeními! Nádherné nové scény a modely dinosaurů, stejně tak i propracované dekorace připomínající druhohorní přírodu čekají od dubna na své první odvážné a zvídavé návštěvníky.

I v letošním roce zůstávají ceny vstupenek do DinoParků beze změn. Více na www.dinopark.cz.

PRAHA

PÁTÁ SEZÓNA DINOPARKU PRAHA JE TU!

2. 4. se po zimní přestávce opět otevřela na střeše Galerie Harfa brána do druhohor a unikátní zábavní DinoPark Harfa Praha tak vstoupí do své již páté sezóny.

DinoPark Praha se za dobu své existence stal oblíbeným místem pro všechny odvážné a zvídavé návštěvníky. I letos se můžete vydat na dobrodružnou cestu do druhohor mezi statické i robotnické modely dinosaurů v životních velikostech s množstvím dětských atrakcí a naučných stezek.

Letošní největší novinkou bude obrovitý Therizinosaurus! 11m dlouhý teropod, jehož tělo bylo částečně pokryto peřím, se stane novou dominantou centrální části DinoParku. Model v životní velikosti zaujme nejen svým detailním propracováním, ale také až 1m dlouhými drápy. Další unikátní novinkou bude dvojice Brachiosaurů, které díky jejich výšce návštěvníci zahlédnou i přes vstupní bránu do DinoParku.

DinoPark Harfa Praha vstupuje do sezóny 2015 také s dalšími úpravami a vylepšeními! Nádherné nové scény a modely dinosaurů, stejně tak i propracované dekorace připomínající druhohorní přírodu čekají od dubna na své první návštěvníky.

I v letošním roce zůstávají ceny vstupenek do DinoParku beze změn.

Nová sezóna začala 2. 4. 2015!

Více na www.dinopark.eu

OSTRAVA

SEDMÁ SEZÓNA DINOPARKU OSTRAVA JE TU!

4. 4. se po zimní přestávce opět otevřela v DinoParku Ostrava brána do druhohor a unikátní zábavní park tak vstoupí do své již sedmé sezóny.

DinoPark Ostrava se od svého založení v roce 2009 stal velmi oblíbeným a vyhledávaným turistickým cílem v Moravskoslezském kraji, jeho branami prošlo již více než milion návštěvníků. Vydejte se i letos na dobrodružnou cestu do druhohor mezi více než stovku statických i robotnických modelů dinosaurů v životních velikostech s množstvím dalších atrakcí.

Letošní největší novinkou bude obrovitý Therizinosaurus! 11m dlouhý teropod, jehož tělo bylo částečně pokryto peřím, se stane novou ikonou DinoParku Ostrava. Model v životní velikosti zaujme nejen svým detailním propracováním, ale také až 1m dlouhými drápy. Další unikátní novinkou bude druhohorní sopka. Tento 9m vysoký model připraví návštěvníkům mnohá překvapení, těšte se J

Stejně jako v minulé sezóně se i letos budou moci návštěvníci svézt DinoExpresem, který je proveze místy, kam by se pěšky mezi dinosaury báli, nebo navštívit 3D Kino s panoramatickým filmem Kronosaurus. V květnu se otevře také oblíbená Dětská mini ZOO, do které si budou moci děti přijít pohladit mláďata domácích zvířat.

DinoPark je umístěn na pomezí Orlové a Doubravy, 10 km od Ostravy.

I v letošním roce zůstávají ceny vstupenek do DinoParku beze změn.

Od 4. 4. bude DinoPark otevřen pouze o víkendech a svátcích, od 15. 5. pak denně.

Více nawww.dinopark.eu.

PLZEŇ

TŘINÁCTÁ SEZÓNA DINOPARKU PLZEŇ JE TU!

1.4. se po zimní přestávce opět otevřela v DinoParku Zoo Plzeň brána do druhohor a unikátní zábavní park tak vstoupí do své již třinácté sezóny.

DinoPark Zoo Plzeň se od svého založení v roce 2003 stal velmi oblíbeným a vyhledávaným turistickým cílem, jehož branami prošlo již více než tři miliony návštěvníků. Vydejte se i letos na dobrodružnou cestu do druhohor mezi desítky statických i robotnických modelů dinosaurů v životních velikostech s množstvím dalších atrakcí.

Letošní největší novinkou bude obrovitý Diplodocus! Tento 23m dlouhý býložravec se stane jednou z nových dominant DinoParku.

Model v životní velikosti zaujme nejen svým detailním propracováním, ale také svými reálnými pohyby, kterých ovládá dokonce 7 (dýchá, mrká, hýbe hlavou, ocasem, žvýká..).

Stejně jako v minulé sezóně i letos budou moci návštěvníci navštívit 3D Kino s panoramatickým filmem Kronosaurus, které je v ceně vstupenky.

DinoPark, umístěný v horní části Zoo Plzeň, se otevřel 1. 4. 2015.

I v letošním roce zůstávají ceny vstupenek do DinoParku beze změn.

Více na www.dinopark.eu.

VYŠKOV

NOVÁ SEZÓNA V DINOPARKU VYŠKOV JE TU!

4. 4. se po zimní přestávce opět otevřela v DinoParku Vyškov brána do druhohor a unikátní zábavní park tak vstoupí do své jubilejní desáté sezóny.

DinoPark Zoopark Vyškov se za dobu své existence stal oblíbeným místem pro všechny odvážné a zvídavé návštěvníky. I letos se můžete vydat na dobrodružnou cestu do druhohor mezi statické i robotnické modely dinosaurů v životních velikostech s množstvím dětských atrakcí a naučných stezek.

Letošní největší novinkou je scéna, ve které dva obrovití Tyrannosauři napadnou výpravu s neopatrnými návštěvníky a jak dopadne jejich „autíčko“, to už se přijďte přesvědčit sami.

Tyto robotické ozvučené modely v životních velikostech zvládají až 8 různých pohybů a stanou se novou dominantou centrální části DinoParku.

DinoPark je součástí vyškovského ZOOPARKU a je přístupný pouze přes něj z centra Vyškova. Stejně jako v předchozích sezónách i letos návštěvníky odveze ze Zooparku Vyškov do DinoParku a zpět oblíbený speciální silniční vláček DinoExpres, dále je připravené 4D Kino s panoramatickým filmem Kronosaurus a v provozu bude také loňská novinka DinoBike, unikátní visutá lanová dráha, díky které se mohou návštěvníci svézt nad hlavami dinosaurů a prohlédnut si tak DinoPark z ptačí perspektivy.

Ceny vstupenek do DinoParku zůstávají beze změn.

Od 4. 4. bude DinoPark Vyškov otevřen pouze o víkendech a svátcích, od 15. 5. pak denně.

Více na www.dinopark.eu.

Poslední aktualizace: 20.4.2015
NOVÁ SEZÓNA V DINOPARKU ZAČÍNÁ! na mapě
Kvalita příspěvku:
hodnotit kvalitu příspěvku | nahlásit příspěvek redakci
Sdílet s přáteli
Byl jsem zde!
Zapamatovat
zavřít reklamu