Loading...

Lázně Lednice- lázeňský dům Perla

Tipy a novinky

Slunečná Jižní Morava, to je krásný kout České republiky. Například Lednicko-valtický areál se svým novogotickým zámkem v Lednici je dokonce zapsán na seznam světového a kulturního dědictví UNESCO. Dalším lákadlem této oblasti jsou již od roku 2007 Lázně Lednice- lázeňský dům Perla. Nachází se kousek od zámecké zahrady a nabízí dnes již více jak 100 různých druhů procedur a to jak léčebných, tak relaxačních. Patří mezi ně především koupele v přírodním léčivém zdroji - v jodobromové solance, která má blahodárný účinek na pohybový aparát, nemoci cévní a neurologické a patří k nejkvalitnějším svého druhu v Evropě. V lázeňském domě Perla si můžete vybrat také ze širokého spektra masáží, od krátkých klasických až po celotělové např. masáž horkými mušlemi či Indonéská Bali masáž. Opomenout nesmíme ani stále žádané luxusní procedury jakými jsou kokosové omlazení, brusinkové osvěžení či champagne kúra speciál.

Příjemným překvapením pro všechny, kteří do lázeňského domu Perla zavítají v roce 2013, bude jistě několik novinek – terapie Kávové osvěžení – zaměřená na zeštíhlení, detoxikaci a redukci celulitidy. Peeling, sérum, tělová maska a závěrečná péče obsahují vysoký podíl kávy, řas Dunaliella Salina, kofeinu a výtažky z Hebanu a navíc naprosto neodolatelně krásně voní. Pro ty, kteří mají sedavé zaměstnání, bolesti kloubů, zad a krční páteře je tu další novinka – Tibetská masáž solnými měšci – dochází při ní k silné drenáži tekutin, odvodu toxinů z těla, má aromaterapeutické a vyhlazující účinky.

Nezapomněli jsme ani na milovníky kosmetického ošetření, pro které jsme v letošním roce připravili exkluzivní „ZLATÉ OŠETŘENÍ“.

Pro nadcházející zimní měsíce si lázeňský dům Perla připravil dva speciální pobyty, které Vás jistě rozehřejí. Jsou jimi „Lázeňská zimní perla“ či pobyt s příznačným názvem „Ohřejte se v Lednici“. Pobyty jsou v různé délce, záleží tedy jen na Vás, jak dlouho si budete lázeňskou péči v domě PERLA dopřávat. www.lednicelazne.cz

Poslední aktualizace: 18.2.2013
Lázně Lednice- lázeňský dům Perla na mapě
Kvalita příspěvku:
hodnotit kvalitu příspěvku | nahlásit příspěvek redakci
Sdílet s přáteli
Byl jsem zde!
Zapamatovat
zavřít reklamu