Loading...

Kolo pro život odstartuje opět s podporou České spořitelny

Tipy a novinky

- Česká spořitelna je opět generálním partnerem seriálu amatérských závodů horských kol Kolo pro život (KPŽ)

- 17. ročník startuje již v sobotu 23. 4. závodem Trans brdy České spořitelny v Dobřichovicích u Prahy

- 150 klientů České spořitelny získá slevu na startovné ve vybraném závodě ve výši 30 %

- Pro závodníky je připraveno zázemí Modré zóny České spořitelny i tradiční Mechanické depo ČS

- Letos se ČS stala také partnerem Česká spořitelna Specialized Bike Academy KPŽ

Česká spořitelna se věnuje podpoře nejpopulárnější cyklistické disciplíny v Čechách již celých 23 let. Spolupráce s odvětvím cyklistiky začala v roce 1994, kdy se Česká spořitelna stala generálním partnerem elitního týmu Česká spořitelna MTB Team. V roce 2000 odstartoval za podpory České spořitelny projekt Kolo pro život a banka je věrná seriálu a jeho závodníkům jako generální partner dodnes. Letošní ročník zahájí
23. dubna závod Trans brdy České spořitelny v Dobřichovicích. Pro prvních 150 klientů, kteří k úhradě startovného využijí Platbu 24, je připravena 30% sleva na startovné na vybraném závodě. Pro všechny účastníky seriálu bude opět otevřena Modrá zóna České spořitelny. Nově se Česká spořitelna stala také partnerem Česká spořitelna Specialized Bike Academy KPŽ.

„Seriál závodů Kolo pro život je určený pro každého, kdo má rád jízdu na horském kole, jak pro začátečníky, tak pro profesionálnější závodníky,“ říká Lenka Bogrová, manažerka sponzoringu České spořitelny. „Účastníci si na závodech užijí příjemný čas s rodinou, přáteli a mohou porovnat síly s ostatními závodníky. Návštěvníkům nabídneme vylepšenou Modrou zónu České spořitelny, která čítá až 300 míst pro závodníky i jejich doprovod. Vedle elitního závodního týmu Česká spořitelna Accolade Cycling Team představíme i hobby tým Erste Premier – Petr Čech MTB Team. V Česká spořitelna Specialized Bike Academy KPŽ zkušení instruktoři zájemce naučí, jak správně ovládat kolo, překonávat překážky, zlepšit techniku, stabilitu a rytmus jízdy,“ doplnila Lenka Bogrová.

V jídelní Modré zóně České spořitelny najdou návštěvníci příjemnou relax zónu, jídelnu, kavárnu s výběrovou italskou kávou, kterou nabízí Česká spořitelna klientům na každém závodě zdarma (stačí se prokázat platební kartou ČS) a dětský koutek pro nejmenší účastníky seriálu. V dětské Modré zóně České spořitelny se rodiče s dětmi mohou utkat v nových dovednostních soutěžích a získat zajímavé ceny. V půjčovně České spořitelny budou zdarma k vyzkoušení koloběžky Yadoo. Mechanické depo ČS se navíc jako tradičně postará o ty, kteří hledají pro svoje kolo poslední záchranu před startem.

Díky České spořitelně se na vybraných závodech Kolo pro život objeví populární bikerka Tereza Němcová, nebo paralympionik Michal Stark, se kterým mohou účastníci soutěžit o cyklistické dresy a startovné zdarma. I letos se bude konat finálová hra – tipovací soutěž o osobní automobil, který do soutěže věnuje právě Česká spořitelna.

Pro členy cyklistického klubu zaměstnanců finanční skupiny České spořitelny ČS Bike Team je připraveno zázemí v podobě týmového stanu, zajištění základního servisu kola a další výhody.

Více informací na www.kolopro.cz.

Poslední aktualizace: 13.4.2016
Kolo pro život odstartuje opět s podporou České spořitelny na mapě
hodnotit kvalitu příspěvku | nahlásit příspěvek redakci
Sdílet s přáteli
Byl jsem zde!
Zapamatovat
zavřít reklamu