Loading...

Kam na dovolenou s dětmi

Tipy a novinky

Školní rok už skončil a děti se těší na prázdniny a chtějí jet někam na dovolenou. Víme přesně, co Vaše děti od dovolené očekávají a jak by mělo být pro ně ubytování vybaveno.

Speciální projekt nazvaný "Dovolená s dětmi" skýtající výhody nejen pro rodiče v podobě lepší ceny a různých slev, ale také pro Vaše děti v podobě volného vyžití. Ubytování je vybíráno dle určitých kritérií, jako je lokalita, možnost dětského vyžití nejen u objektu, ale i v okolí a zda ubytovací komplex poskytuje i pomůcky pro každodenní práci s dětmi a myslí i na jejich bezpečnost.

Výhody, které "Dovolená s dětmi" poskytuje

V projektu "Dovolená s dětmi" získá dítě do 5 let pobyt zdarma minimálně se snídaní. Děti do 15 let získávají slevu 50% z ceny dospělého na lůžku. Velký důraz se klade na bezpečnost dětí jako je bezpečné stolování, kde je malým dětem jídlo servírováno na dětském plastovém nádobí. Na vyžádání Vám zapůjčí dětskou sedačku nebo ubrousek. Uytování disponuje většími pokoji s možnosti jedné až dvou přistýlek, zajištění dětských pojistek (zaslepení el. zásuvek, pojistky otevření oken a dveří, aj.). Zařízení disponuje prostory pro přípravu jednoduché dětské stravy. Nemusíte si dělat ani starosti ohledně dětské hygieny, na požádání Vám bude zapůjčen např. nočník, vanička, aj.).

Při ubytování dostane Vaše dítě dárek zdarma a také máte možnost úschovny kočárků a kol. Určitě nebude problém ani s hlídáním dětí v případě nutnosti. Navíc veškerá dětská hřiště a herny jsou většinou zdarma pro Vaše ratolesti. Některá ubytovací zařízení zaručují vstupy zdarma do aquaparku a wellness centera.

Podívejte se na celou nabídku "Dovolená s dětmi", vyberte se i ubytování, které Vám nejvíce vyhovuje a užijte si tak skvělou dovolenou s celou Vaší rodinou.

Více informací o pobytech na stránkách CK ATIS.

Poslední aktualizace: 7.7.2015
Kam na dovolenou s dětmi na mapě
Kvalita příspěvku:
hodnotit kvalitu příspěvku | nahlásit příspěvek redakci
Sdílet s přáteli
Byl jsem zde!
Zapamatovat
zavřít reklamu