Loading...

Kam až dojedeme? Aneb na koloběžce napříč světadíly.

Tipy a novinky

Cesta šesti dobrodruhů, kteří chystají koloběžkovou expedici napříč kontinenty. Cesta povede z mexického města Cancún až do chilského Punta Arenas, tedy přibližně 11.000 Km. Na tuto neuvěřitelnou cestu vyráží 20. listopadu 2016.

Cestou se budou setkávat s různými domorodými kmeny, odlišnou kulturou, ale i různými výškovými rozdíly, které se stanou jednou z největších překážek. Jak tuto cestu zvládnou, a zdali se jim podaří dojet až do cíle? Na to si budeme muset ještě nějaký ten pátek počkat.

V tuto chvíli všichni poctivě trénují a zdolávají své první padesátky zde v Evropě. Šestici dobrodruhů tvoří: Marek Jelínek, Lukáš Nekvasil, Sayana Rampilova, Tomáš Kráčmar, Michal Kahoun a Michala Pokorná.

Díky turistika.cz můžeme dát lidem o sobě vědět, za což velice děkujeme. Budeme rádi, když naší cestu budete sledovat, sdílet s námi a podporovat nás. Staňte se tedy fanoušky na našich Facebookových stránkách a podpořte nás na startovac.cz, kde můžete naší cestu podpořit a vybrat si z odměn, které jsme si pro Vás připravili.

Díky turistika.cz máme také možnost, jako celý tým, poděkovat všem sponzorům, kterým jsme nesmírně vděčni. Mimo společnost YEDOO a AZUB děkujeme také společnostem Nicon, díky které budeme moci naší cestu dokumentovat. Děkujeme i dalším ne méně důležitým sponzorům.

Poslední aktualizace: 27.9.2016
Kam až dojedeme? Aneb na koloběžce napříč světadíly. na mapě
Kvalita příspěvku:
hodnotit kvalitu příspěvku | nahlásit příspěvek redakci
Sdílet s přáteli
Byl jsem zde!
Zapamatovat
zavřít reklamu