Loading...

Hradec Králové již po dvanácté podpoří cestovatele.

Tipy a novinky

Nucleus HK ve spolupráci s městem Hradec Králové vás zvou na XII. ročník veletrhu cestovního ruchu „Infotour a Cykloturistika“, který se uskuteční v termínu 18. a 19. 3.2011 v prostorách Kongresového, výstavního a společenského centra Aldis, a.s., které letos přivítá přes 50 vystavovatelů.

Za těchto 12 let se stal veletrh známým nejen u odborné veřejnosti, ale o jeho oblíbenosti svědčí i neustále se zvyšující počet návštěvníků, stejně tak jako pravidelné zařazování do královéhradeckého kulturního cyklu Regina.

I letos čeká návštěvníky velmi zajímavý doprovodný program, a to jak aktivní – např. možnost vyzkoušení si konzolí Nintendo nebo rýžování zlata, tak i pasivní, do kterého se pravidelně řadí zajímavé přednášky nebo výstavy fotografií.

Jelikož je letošní ročník zaměřen především na rodinu, budou mít návštěvníci možnost prohlédnout si práce dětí z královéhradeckých škol a školek. Podpořit můžou i ty, kterým se nepoštěstilo mít kompletní rodinu, a to zakoupením některého z výrobků lidí bez domova pod záštitou Oblastní charity HK.

Foto: pilnas

Nově letos návštěvníky, a poprvé i vystavovatele, čekají závody na profesionálních cyklistických trenažérech a Závod o pohár primátora HK, který vznikl ve spolupráci s městem Hradec Králové a profesionálním cyklistickým týmem PSK Whirlpool-Author.

Veletrh je možné navštívit v pátek 18.3.2011 od 10 do 18 hod. nebo v sobotu 19.3.2011 od 9 do 16 hod.. Páteční večer pak již potřetí patří večeru církevních památek. Vstup na veletrh i doprovodné programy je zdarma. Podrobné informace můžete získat na webových stránkách http://infotourhk.cz/cs.

Poslední aktualizace: 10.3.2011
Hradec Králové již po dvanácté podpoří cestovatele. na mapě
Autor: pilnas
hodnotit kvalitu příspěvku | nahlásit příspěvek redakci
Sdílet s přáteli
Byl jsem zde!
Zapamatovat
zavřít reklamu